He he, to że Źon powiedział że jest przeznaczenie do kucharzenia to nie znaczy, że tak będzie nie może służyć do podgrzewania w zimne wiosenne wieczory? He he, żeby sobie nie myślał, że będę przyrządząć kiełbaski
...fajne to palenisko...nie ma co... będzie ja znalazł do Twojego ogródka... zakupiłam latarenki - mam nadzieję że nie masz nic przeciwko... a... i zaczynam drugie opakowanie Deto....i pojawiają się pierwsze efekty jupi....
Marzenko dzięki za info o aspirin , trochę się zmartwiłam ale zobaczymy jak się wkomponują
Twoje plany paleniskowe super !!!!!! ja mam problem z decyzją bo mnie te paleniska z funkcją rusztu na grila pasują ale na razie stale odkładam decyzję
a lekcję 3xtak do ogólnego Tak zapamiętałam
Wybraliście rewelacyjny kolor - jasno szary ładnie się komponuje z drewnem takim naturalnie spatynowanym. Oj kasa zawsze boli, zwłaszcza przy takich grubszych sprawach, jak zmiana elewacji
Już trzeci dzień wchodzę do Ciebie
i ciągle coś mnie odrywa od kompa.
Muszę stwierdzić że na bieżąco śledzę Twoje plany inwestycyjne domowo-ogrodowe
Efekty chętnie pooglądam.
Świetnie przetrwał ten cyprysik strzyżony,
u Danusi też zniosły dobrze zimę-
choć w tym roku żadnej zimy nie było.
Pytam, jak rozpalać pod tym paleniskiem? Albo w tym palenisku? To jest takie palenisko jak do kartofli w żarze? Omawiałyśmy sprawę dokładnie - a ja dalej nie mogę pojąć jego funkcji. Na czym kłaść tacki z pstrągiem? Dziewczyny proszę o oświecenie.