Jest tak,
zasadzone obwódki z bukszpanu za obwódką zasadzone hortensje bukietowe, trawy, i trzmielina na pniu. Koniec rabaty wieńczy żywopłot z laurowiśni wschodniej.
Obiecane zjęcia oświetlenia jakiego używam.
Nad stołem mam 2 świetlówki Osram Fluora T8L36W/77.
Dobra jest też lampa LED -oznaczenie spisane z lampy LX Plant Light, Power 90W
Tak wygląda mój trawnik, wydaje mi się że nawóz był rozsypany równo bo sypany był maszynka i nie wiem czy jeszcze jest za zimno, nawóz był sypany 1 kwietnia a zdjęcią są z dzisiaj ??
Sylwia, ale u Ciebie już ładnie
Pole liliowców masz fantastyczne, ja je bardzo lubię, za to, że udają trawę - bo są jeszcze fajniejsze niż trawa, bo kwitną Ciemierniki to już w ogóle masz super, wszystko u Ciebie tak pięknie rośnie, że no wiesz, podziwiam
Dwa razy sprawdzałam czy jestem w dobrym wątku Ogród bardzo się zmienił. To niezwykle pracowity sezon dla was. Teraz prace najcięższe, potem to już będzie przyjemność.
Plan zapowiada się niezwykle interesująco, ciekawa jestem jak go zaadoptujesz do swoich rabat. A ścieżka będzie trawiasta? czy planujesz jakieś podłoże?
Ale wiosnę masz bardzo bogatą. Jak ja zazdroszczę ogrodów ze słońcem. Ja tak nie mogę poszaleć.
Ja też poproszę o link do ćwiczeń. Czasem mam jeszcze siłę powalczyć w ogrodzie ale kręgosłup nie pozwala.