Ewa teraz też jeżdżą za oknem -podziwiam ,bo ja jednak tchórz jestem i bałabym się na koniach jezdzić ,ale za oknem podziwiam
Najlepszego w Nowym Roku
mam zaległości straszne ,ale powolutku nadrabiam forum .....
Buziaki
Monia
nadrabiam powoli wątek ....przepraszam ,że tak długo .....ale wiesz ,jak jest ....czasem potrzeba przerwy od wszystkiego ....
ale już jestem ....wracam do życia
Naj naj lepszego na ten Rok i następne też
Buziaki
Kasia aż tak zle nie jest
zasypało porządnie -dziś godzinę odśnieżałam ,ale jak tak dalej będzie sypać ,to będę ,jak w kawale..... o domku w Karkonoszach
u nas tak nisko metek na krzaczkach nie wieszaja hihihi
ale Cie zasypalo, chyba masz najwiecej sniegu. Wilczyca super. Co masz za budowe za plotem? bedziesz miec nowych sasiadow??
Gosiu
dokładnie ....jest pierzynka dla roślinek
jedynie co ,to mogłoby już nie sypać ,bo boję się jezdzić autem w takich warunkach .... z domu przez okno jest pięknie
Buziaki
Aniu u mnie teraz -8 ,a w nocy ma być podobno -16 .....zimoooo ,byle do wiosny ...
w sumie ,to cieszę się ,że teraz jest zima ,tak jak być powinno ,a nie w kwietniu
Przepraszam ,że tak zbiorowo odpowiadam postaram się poprawić
dużooooo mam zaległości forumowych i czytam wszystkie moje ulubione ogrody ,żeby wiedzieć ,gdzie się co podziało .....
w ramach przeprosin trochę zimowych fotek z wilczego
Mieszkanie zarezerwowane, możliwość rezygnacji bez kosztów do tygodnia przed wylotem. Wtedy powinno być wiadomo czy lecimy czy nie.
A póki co mamy kolejną dostawę śniegu haha
Zimno jest bardzo, kury przysłoniliśmy dodatkową słomą, dziś w nocy ma być jeszcze zimniej.
Odśnieżony dach wiaty, hahaha to wszystko napadało od wczoraj
To jeszcze dodam, że końcem listopada wsadzałam cebulowe. Większość poszła w donice i ocynkowane balie. Część bali poszła do domku narzędziowego a część została na zewnątrz. Donice wkopałam w ziemię. Zobaczymy jak będzie w tym roku z kwitnieniem