Id w ekspresowym tempie wypuszcza rozlogi, variegata nie, azkowliek paski obie niemal mają nie do odróżnienia. Raczej naświetlenie ma wpływ na wybarwienie
Hi hi Pszczołka jets ńiepowtarzalana....
A tak apropos smieci... Zastanawiałam się co sobie myslą śmieciarze, gdy u mnie pod płotem zawsze najwiecej odpadów bio...... Nikt w całej dzielnicy tyle workow nie wystawia.... Co dwa tygodnie w drodze do pracy stwierdzam, ze znow rekord brązowych workow pobiłam.. Zreszta żótych tez..... I zielonych...... Tylko papieru mam zawsze ponizej normy...
Nie kombinuj z dębem, jest nijaki. Zostaw pinie , wg mnie do bieli i szarosci pasuje. Przecież Malkul i Siakowa ma taka elewacje a wyznaczają trendy na O. Ja przez 5 lat z szarościami miałam, tylko mi nie pasowało do wnetrza gdzie mam wyłacznie biel i dąb bielony!!! A wg mnie z tymi rudymi u Ciebie pasuje.
Pomalujesz na dąb i dopiero cię ten nijaki kolor wkurzy
Robaczek ma watek na F.Oaza, to prawdziwa ekspertka różana Pojawia sie u nas czasami rownież AnaAn z F. info to moja guru rożana
Aniu moja Queen Of Sweden taka jak u ciebie, mikrus ale ma cudowne kwiaty, mam nadzieje ze za rok dogoni wzrostem the Alnwick Rose, bo sa niemal identyczne tylko Queen bielsza I posadziłam je obok siebie