Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

amelia_b 21:23, 29 lip 2015

Do Rzeszowa... a to przez Lublin nie dała byś rady?
lojalna_ 21:29, 29 lip 2015

Pszczelarnia napisał(a)

O! Ja wystawiałam pod śmietniki z surowcami wtórnymi (ciekawe czy niedługo podstawią mi też kontener z napisem "zielone z ogrodu Pszczelarni") donice plastikowe wielkie z naklejką. Nazwa rośliny, warunki posiadania jej w ogrodzie, wielkość, kwitnienie oraz rok uprawy. eM swego czasu wynosił te donice tam.
A co z roślinami, które się kocha a nie ma na nie miejsca: i stoją donice z hortensjami ulubionych odmian, kalinami, dereniami?

Kobiety Ty to masz dylematy ja takich nie bede miała za 100 lat

* zostawic w tych donicach , zostawic !
Ensata 21:49, 29 lip 2015

Teraz pod śmietnikiem Pszczółki ustawi się pół ogrodowiska
Amelia, planista jest M, dam znaka, bo niezbadane są jego mysli, jezeli chodzi o planowanie
lojalna_ 21:57, 29 lip 2015

No .... Tylko adres jeszcze musze wyszukac i bede czekac , z tskim opisem to nawet w najlepszych szkołkach roslin nie ma !
amelia_b 22:07, 29 lip 2015

Ensata napisał(a)
Teraz pod śmietnikiem Pszczółki ustawi się pół ogrodowiska
Amelia, planista jest M, dam znaka, bo niezbadane są jego mysli, jezeli chodzi o planowanie

He he mój jak w stolicy Hołowczyca się słuchał zamiast żony to się w centrum wpierniczył lubię te ich plany
Madzenka 22:19, 29 lip 2015

Hi hi Pszczołka jets ńiepowtarzalana....
A tak apropos smieci... Zastanawiałam się co sobie myslą śmieciarze, gdy u mnie pod płotem zawsze najwiecej odpadów bio...... Nikt w całej dzielnicy tyle workow nie wystawia.... Co dwa tygodnie w drodze do pracy stwierdzam, ze znow rekord brązowych workow pobiłam.. Zreszta żótych tez..... I zielonych...... Tylko papieru mam zawsze ponizej normy...
kasia_w 22:24, 29 lip 2015

Madzen te zielone to podejrzane
Madzenka 22:37, 29 lip 2015

M preferuje w butelkach pifffko a ja wino
Madzenka 22:38, 29 lip 2015

Ensata tylko nie pisz, ze lawenda to Twoj debiut?
Ensata 22:46, 29 lip 2015

Marzen, nie, ale w czasach przed O, jakoś nie przyszło mi do głowy zastanawianie się. Ciachałam "Na Zieloną" brałam kłaki i ciach, czasami, teraz np, sekatorem sobie wycinałam do wazonu. Zero szacunku! Obecnie mam więcej serca, bo ją przesadzam w różankę i chciałabym by taki efekt się utrzymał.

Jola, bo Pszczółka jest taka właśnie.."akuratna" nie, chabazia na śmietnik, ot tak

Kiedyś ciagnełam zielony wór, po jakiejś imprezie. Brzęczał na całe osiedle, specjalnie rano się zakradałam. A, tu akurat jak pani profesor w szlafroku wyszła do ogrodu, mój wór się rozwalił i po całej drodze potoczyły się butle po winie,