Moniko...jestem u ciebie pierwszy raz w twoim wątku, w twoim ogrodzie i zaniemówiłam oglądając twoje zdjęcia, jak mogłam wczesniej nie trafic do ciebie, stworzyłaś ogród o jakim ja bym mogła tylko pomarzyc.......a może kiedys i ja swój odmienie w takim kierunku, z takimi nasadzeniami i detalami jak u ciebie........dla mnie to jeden z moich tu na Ogrodowisku ogrodów marzeń....i co czytam - w jednym z ostatnich twoich wpisów, że nie bedzie kontynuacji tego wątku........o nie, nie zgadzam sie, dopiero co odkryłam ten wątek i ten ogród i juz miałby byc koniec......prosze o jeszcze, prosze o fotki choc od czasu do czasu. Ogród masz cudny i wcale nie prawda że zaniedbany czy niedoskonały.......poczucie niedoskonałaosci i pęd do zmian jest jedną z cech każdego twórcy w tym równiez twórcy ogrodów...to normalny i napędzający mechanizm, w tym tkwi urok tworzenia i modyfikowania przestrzeni wokół nas.........masz cudne miejsce wokół siebie, gratuluje ci i czekam mimo twojej decyzji na ciąg dalszy...

Pozdrawiam!