muszę przestawić się na tryb 'zima' bo Maksym się spóźnił do szkoły Chłopaki zawsze pozytywnie patrzyli, ja niekoniecznie... szczególnie gdy trzeba robić za kierowce... u nas sporo śniegu, odśnieżarka poszła w ruch... i ślisko brrrr
a co to te czerwone drzewa?
u mnie ze 20 cm śniegu co najmniej, całą noc i dzień sypie i -2, może wyciąg lokalny otworzą bo norweska podaje do końca stycznia minusy
Aniu.. pomysł na kałuże to był dopiero po wizycie w Rododendronowym w marcu 2012..
To kwiecień 2012... już wiedziałam , że latem robię spotkanie ogrodowiska... oj dobrze, że nie widziałam za dużo ogrodów.. bo bym nigdy się nie zgodziła na taki pomysł.. No i spotkanie spowodowało, że musiałam szybko coś zrobić z moim ogrodem..bo nie był to ogród do pokazywania..... Chodziłam i biadoliłam do eMusia..... bij mnie nim znów nie wpadnę na jakiś głupi pomysł, bo ja sie już sama boje moich pomysłów...
to 25 maj 2012...
Ale w sierpniu już było tak
Pomijam, że trawę na prawo od kałuży posialiśmy 2 lipca, a 4 sierpnia było spotkanie.... .... trawka się postarała i urosła
A teraz wrócę do podsumowania 2 lat... chaotycznie i byle jak... ale za to w swoim stylu
u nas do końca stycznia norweska podaje minusy o to całkiem, całkiem wiec niech sobie pada pozatym idą ferie to może nasz stok uruchomią, będę jeździć z chłopakami do Rybna może to nie Alpy ale niech się dalej uczą
A widzisz Sebek mam zamaly monitor w telefonie tak czy siak przypomniałam sobie dzięki temu, ze sadzilam korony
Danusiu przejeżdżałem prawie koło Ciebie i machAlam, niewiem czy dostrzegłaś