Obejrzę, bo widziałam że zrobiłaś.. ale do niej muszę przysiąść na spokojnie... Twój ogród nie jest takim fast foodem... tam trzeba sie delektować jak w najlepszej restauracji
Ale zmiany widoczne sa u ciebie w ogrodzie dokonane w ciągu tych dwóch lat, super widac te różnice jak sie porównuje fotki jedna za drugą , przed i po. I to oczko śliczne, ciurkadełko, kompozycje roslin.....wszystko jest lepsze, ładniej skomponowane, a jeszcze jak dołozysz do tych wspomnien metamorfoze przedogródka i zmiany przed domem to dopiero bedzie super.... A najsmieszniejsze jest twoje pierwsze zdanie :
13 stycznie zalogowałam sie, bo szukałam pomysłu na zagospodarowanie ogniska.. pomysłu dalej nie mam ale pozostała cześć ogrodu przeszła metamorfozę..
Pomysłu na ognisko nie masz..............ake ile innych dobrych rzeczy udało ci sie z tego ogrodowiska uzyskać..........
P.S. Ja też uważam że wnusio chce byc koniecznie prezentem na Dzien Babci.........Powodzenia !
Pod katalpą hosty są.. i liczę, że będą, ale maja trudne warunki i rosna wolno. W tym roku będę je podlewać woda i jakiegoś nawozu im zapodam... w końcu dostałam wielki karton nawozów za konkurs o donicach Hosty w dalszym okręgu rosna już dobrze, chociaż maja konkurencje jodeł..
U mnie jak zawsze musi być różnorodnie Ponumerowałam odmiany..
Hosty nr 1 - to nn... kupiłam i nie zapisałam nazwy..
Hosty nr 2 - szukam i nie mogę znaleźć foto zbliżenia..
Hosty nr 3 - to nn... kupiłam i nie zapisałam nazwy..