Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 18:22, 12 lis 2020

Do góry
To malenstwo to buk kolumnowy nie pamietam nazwy. Posadzony w 2017 roku prezent od Kasi z Mojej bajki. Rosnie cos powoli. Pien zrobil sie dwa razy grubszy niz pierwotnie. Zagescil sie, mam nadzieje, ze ruszy.
W planie mam do wiosny wyorac trawe pomiedzy drzewkami. Nie wiem czy to dobry pomysl. To tutaj ma powstac nowa rabata z trawami. Nie do konca wiem jaki ksztalt ostateczny przybierrze. Jak to bedzie sie mialo do tego polkola?

Ranczo Szmaragdowa Dolina II 17:39, 12 lis 2020

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)

Sylwia jak tu wszystko porosło to szok ..pamiętam jak te berberyski malutkie były

Cudnie u Ciebie ..Tamaryszek piękna żółciutka chmurka ..idę oglądać dalej
Jeżówkowe-Love 17:12, 12 lis 2020

Do góry
Rudbekia jeszcze walczy..kwitnie na leżąco

A tak wyglądają kłącza bodziszków nie tak dawno sadzone

Cieszę się niezmiernie że żyją
A tu Alstromeria .. Bardzo jestem jej ciekawa

I to na tyle

Jeżówkowe-Love 17:08, 12 lis 2020

Do góry
Jeżówkowe love ostatnie najtwardsze sztuki

Hope

Rainbow Marcella

Supreme Flamingo

Siewka
Sezon 2017 u Hanusi 17:00, 12 lis 2020

Do góry
Jolu, to nawet nie były żale, tylko frustracja, że pozwoliliśmy władzom działać w taki sposób. Zamknęliśmy się w domach na zasuwki. I dobrze, ale gdzie wentyle bezpieczeństwa? Telewizja, która ogłupia, bo od lat pokazuje Kiepskich, każe nam z nimi się identyfikować i powielać zachowania. Radiowe programy zdejmowane z eteru, bo były za bardzo postępowe. Gdzie się podziała kultura? Specjalnie utworzono osobny kanał, żeby nie drażnić maluczkich w każdy poniedziałek zaproszeniem do teatru. I nie dziwimy się, że w Marszu Niepodległości są ekscesy i burdy.

Z tego powodu, Tv u mnie nie działa, bo nie rajcuje mnie byle chała, drapanie po gołych brzuchach i śmiech z wywracaniem oczu. Czasy już nie te. 30 lat niskiej kultury wystarczy!

Ale rządzącym głupi naród jest wygodny/ patrz wybory/ Można im wszystko sprzedać, wystarczy dać kAWAŁEK MARCHEWKI.
Całe życie unikałam przynależności partyjnych, ale na starość chyba się zgłoszę do Młodej Lewicy.

To tu- to tam- łopatkę mam ! 16:23, 12 lis 2020

Do góry
Kiedyś znalazłam taki pomysł na karmnik
Zbieram się od kilku lat, żeby go zrobić, może tej zimy się zmobilizuję

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies