łoj ja swoich bym nie ukłuła inne i owszem bez najmniejszego problemu, a jak Maksym miał zabieg w DSK w ogólnym i trzeba bylo go podkłuć to po 6 razie myślałam że zejdę (oczywiście tylko ja to wiedziałam). Udało się za 10 razem, plecy miałam mokre...
swoja drogą u mnie chlopcy mają problem z mleczakami ze względu na refluks. Maks miał dwa razy rozwiercany ząb (za każdym razem inny)by udrożnić kanał, tzn by ropa uszła, co nie ma nic wspólnego z leczeniem kanałowym. Chodzę od lat do bardzo dobrego dentysty i NIGDY mi nie powiedzial o leczeniu kanałowym u dzieci na mleczakach. Zaciekawilam się Twoim postem i pogrzebałam w googlach o leczeniu kanałowy mleczaków i wnioskuje że ktoś cie robi w balona, bo u dzieci nie robi sie leczenia kanałowego ze względu na cieniutkie kanaliki, rozwierca się i zakłada wypełnienie antybakteryjne w ostatecznosci gdy ropień nie ustępuje dochodzi do ekstrakcji...
a ja mam dla Ciebie recepte spraw se drugie będziesz mniej przeżywać przejdziesz do porządku dziennego, ze coś trzeba wyleczyć, gdzieś jechaś na zajęcia dodatkowe, a i Kuba będzie miał towarzystwo i i za to będzie wdzięczny wcześniej czy później...oczywiście nie zmienia to fktu że dalej będziesz współczującą i dobrą matką!
Myślę, że to jedyne sensowne rozwiązanie abysmy wszyscy byli razem
agania zaproponujesz gdzie dokładnie powinniśmy stanąć? Zrobimy próbę generalną widoczności o 10:00 a potem powtórka
Agania czy możesz podać na prive mi, Miałej Mi i Alince Twoja komórkę ?
tel. Do Ludwika napiszę Ci na priv, jak mój M wróci z pracy
Ale co z tą sobotą, kamerek jest kilka, nie ma co liczyć, że akurat naszą grupę nakręcą, trzeba albo przy kasach na Bani się ustawić, albo na górce przy wysiadce z czwórki wcale nie kręcą na bieżąco powtarzają ten sam film z przed godziny, więc co proponujecie? Na Bani jest chyba największa wypożyczalnia sprzętu i tam odbywają się nauki jazdy z instuktorami i jest najprzytulniej. można oglądać pierwszą lekcję śmigania na testowym, wypożyczonym sprzęcie i niekoniecznie marznąć
Na Kotelnicy po prawej skrajnie prawej stronie jest duża karczma tam można przysiąść na dłużej i obserwować śmigających, palących swoje desiwa narciarzy i snowboarderów z wyciągu z czwórki, tu też jest fajny punkt widokowy
a dla tych co będą dłużej polecam Rusin-ski, mało tłumu