Wszystkiego wspaniałego, zdrowia i spokoju na te święta Bożego Narodzenia, obyśmy przetrwali ten trudny czas bez uszczerbku...i mogli cieszyć się dniem codziennym.
Wszystkiego wspaniałego, zdrowia i spokoju na te święta Bożego Narodzenia, obyśmy przetrwali ten trudny czas bez uszczerbku... i mogli cieszyć się dniem codziennym.
Zdrowych, smacznych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Spełnienia marzeń w Nowym Roku życzę wszystkim ogrodomaniakom
Wciąż szukam drogi do udanych Świąt, kiedyś znajdę
Asiu, Haniu, Małgosiu, Jolu, Edytko, dziękuję za miłe wpisy. Fajnie, że o mnie jeszcze pamiętacie
Czas przedświąteczny, to szczególny czas
Pełen różnorakich przygotowań.
Zatem pochłonięta wykonywaniem śnieżynek, aniołków, dzwoneczków i takich innych odpłynęłam
Oto niektóre z nich
Już się zbliżam do końca robót przedświątecznych. Ciasto wyrosło wypiek udany. U mnie tylko drożdżowe w każdym wydaniu ew sernik który nigdy mi się nie udał więc idę kupować do Grzybków do wyboru i kolorów i zawsze pyszne.
Nie będę się mocować z serem jak on i tak mnie wykuwa.
Barszcz uszka, pierogi zrobione jeszcze ryby do oprawienia
Strucla makowa i z powidłami najlepszy wypiek dla domowników.
Nie ma mnie już od tak dawna, choć czasem zajrzę co u innych słychać...
ale życzenia zostawię!
Życzę Wam wszystkim głównie zdrowia, bo tego w obecnych czasach nigdy za wiele Do tego w komplecie siły i czasu na ogrodowe rewolucje, na podziwianie efektów prac i umiejętność odpoczynku na łonie swoich zielonych zakątków - bez wyszukiwania kątem oka, jaki chwast jest w okolicy do wyrwania
Już jutro Wigilia.
Trochę inna niż wszystkie do tej pory.
Chciałbym życzyć Nam wszystkim dużo ciepła, spokoju i zdrowia
oraz jak najszybszego powrotu do normalności.