Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat
19:54, 20 lut 2021
Witam serdecznie. Mam problem z kompozycją rabaty.
Muszę ją całkowicie przemeblować, bo za płotem powstał dom z widokiem na mój taras, a ja chciałbym się trochę osłonic. Tak to wyglądało jeszcze niedawno
Teraz tak tam, gdzie był widok na drzewa stoi długi budynek:
.
Chciałabym po prawej stronie dać kompozycję najlepiej z iglaków wysokich żeby zasłonić widok na dom sąsiada. Jak to połączyć z rabatą na, której znajdują się żurawki na obwódce, potem fiołki wonne i misz masz z kosaćców kocimiętki bukszpanów rudbekii jeżówek rozplenicy liliowców rozchodnika łubinu wilczomlecza astrów ostróżek piwonii tawułki i 3 sztuk hortensji bukietowej. Czy ta rabatą wymaga zmiany? Z prawej przy płocie rosną 3 brzozy, ale zimą nie spełniają swojej roli. Proszę o pomoc, czy takie połączenie jest możliwe i jak to skomponować.
Muszę ją całkowicie przemeblować, bo za płotem powstał dom z widokiem na mój taras, a ja chciałbym się trochę osłonic. Tak to wyglądało jeszcze niedawno
Teraz tak tam, gdzie był widok na drzewa stoi długi budynek:
. Chciałabym po prawej stronie dać kompozycję najlepiej z iglaków wysokich żeby zasłonić widok na dom sąsiada. Jak to połączyć z rabatą na, której znajdują się żurawki na obwódce, potem fiołki wonne i misz masz z kosaćców kocimiętki bukszpanów rudbekii jeżówek rozplenicy liliowców rozchodnika łubinu wilczomlecza astrów ostróżek piwonii tawułki i 3 sztuk hortensji bukietowej. Czy ta rabatą wymaga zmiany? Z prawej przy płocie rosną 3 brzozy, ale zimą nie spełniają swojej roli. Proszę o pomoc, czy takie połączenie jest możliwe i jak to skomponować.