Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

April 19:01, 20 lut 2021

Ale szaleństwo Jakie dorodne ciemierniki. Zazdroszczę, ja się nie ruszam z domu.
popcorn 19:05, 20 lut 2021

Dm ależ bym sobie poszperała na rynku Bałuckim! Był okres że co tydzień w sobotę jechałam popatrzeć co mają
No i workami jabłka i marchew kupowałam dla sarenek, po 50 groszy za kilogram... Heh

U nas też dziś był piękny dzień, nawet śniadanie zjedliśmy na tarasie w słońcu. W bluzach i czapkach, ale jednak . Słonko było cudne. Posprzątałam kurom, mają świeże kartony i słomę. Śniegu coraz mniej, nawet parę garści trawy mi się udało zebrać dla nich.
Nie miałabym nic przeciwko żeby zima już nie wróciła!

Aga do wiosny jeszcze kawałek, niestety. Ale powoli można myśleć. Planować. A jak śnieg zniknie i trochę obeschnie ziemia, to kto wie? Może w przyszły weekend posiejemy bób, groszek, sałatę i rzodkiewki

Pozdrawiam!!!
popcorn 19:07, 20 lut 2021

April napisał(a)
Ale szaleństwo Jakie dorodne ciemierniki. Zazdroszczę, ja się nie ruszam z domu.

Kupione dwa tygodnie temu, ale stwierdziłam że reprezentacyjne miejsce im się należy i w ten sposób patrzę na nie bardzo często
Dziś też siedzieliśmy w domu. następna wyprawa gdziekolwiek będzie po ziemię. Paletę potrzebuję buahaha (do igloo) może zamówię z transportem...
BASIA8 19:36, 20 lut 2021

Ale pięęęękne widoki w takiej kuchni można urzedowac buzia sama się śmieje
Pozdrawiam weekendowo
sylwia_slomc... 19:55, 20 lut 2021

A moje w ogrodzie co przed mrozami zakwitły mocno oberwały
popcorn 20:07, 20 lut 2021

Moje pewnie też, na razie jest nadal za dużo śniegu, przed mrozami i śniegiem je przykrył pokrojoną choinką świąteczną haha
Jak stopnieje trochę zobaczymy czy cokolwiek zostało...

To zdjęcia z okolicy świąt... Potem je przykryłam, do tej pory są przykryte... Zobaczymy.
yolka 22:14, 20 lut 2021

Piękne
beta 10:06, 21 lut 2021

Ale piekne te ciemierniki
miłej niedzieli Karola
popcorn 10:39, 21 lut 2021

Miłej!!!

Te na parapecie cieszą, a za rok będą w gruncie. Te że zdjęć powyżej nie ucierpiały, właśnie zdjęłam z nich gałązki świerkowe. Wyglądają jak w grudniu
Cieszę się bardzo bo to też od Zymona z lm z ubiegłego roku

Udało mi się nie załatwić żadnych, jupi!

A póki co przenosić będziemy kuraki z igloo do ich kurnika, przygotowujemy wybieg.

Ścinam też muskanty, mam nadzieję że nie zbyt wcześnie. Ale chcę użyć słomę żeby wyłożyć podłogę kurnika.

Miłego!!!
kami 10:46, 21 lut 2021

ja mam śnieg jeszcze a Ty już do miskantów się dobierasz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies