Mam syneczka Maksymiliana wiec jestem stronnicza. Kiedyś sporadycznie mówiłam do niego Maks bo sąsiadka w bloku kupiła psa i nazwała go Maks.... od tamtej poty w domu mówimy Maksym , Maksyś
Zbysiu ja żartowałam Moje dzieci mają mały kontakt z dziadkami pomimo tego, że mieszkamy blisko. Teściowej specjalnie nie zależy, a ja nie naciskam, natomiast moi rodzice prowadzą bardzo aktywne życie zawodowe... zatem muszę liczyć na siebie
Ja chyba emerytury nie dożyję. Własnie minęlo 20 lat mojej pracy zawodowej i jestem tak zajechana, że wydaje mi się źe kolejnych 20 tu nie dotrwam.... I przepraszam jeśli ktoś mówi, że praca umysłowa jest lekka, to żyje broni palnej bez ostrzeżenia...
Madżen mi do 40 brakuje 2,5 roku więc myślę że mój obecnie 16 letni syn tak szybko się nie uwinie
Gdyb ktoś nie zauważył to ja bardzo dbam o Wasze i nasze emerytury. Proszę zatem o uwielbienie i peany w moim kierunku hahahahahahah.
I brać się do roboty, bo jak przyszło ostatnio zestawienie z ZUS z prognozowaną emerytuą to nie wiedziałam, czy się śmiać czy płakać....
Napisal u Ciebie
Ja dzisiaj prosilam koleżankę, ktora przebiegla maraton aby mniezmobilizowała do połmaratonu w marcu.. Musze iećjakiś otywator aby zacząć biegać...
Ale gdyby były w powalającej cenie, np 1,5 euro to kuuuuupuj
Ania wreszcie porządek w ogrodzie zrobię. Wszystko wytnę i wyciepię Zaczynaj ćwiczyć!! Kiedy robimy zjazd? W styczniu? To 3x3 już czas zaczynać
Irena ty to jak poszarżujesz to strach się bać 37 lat!!!
W mojej rodzinie najniższy próg 40 ja juz drugą czwórke dołozyłam , ufff, ale miałam stresa do 18-tki córki
Zabieraj się ostro do pracy, moja emerytura woła POMOCY
Oj, tak... Z tym niestety mam problem... Obiecuję sobie, że NIE BĘDĘ ZAGLĄDAĆ, a potem nie umiem się powstrzymać. Wiem, że i tak żadnych rewolucji u siebie nie dokonam /finanse/, ale nacieszenie oka ogrodami innych daje taką satysfakcję, jakbym po własnym chodziła. Kiedyś u mnie też będzie ładnie. Może...
Ana, to zagęszczamy ruchy (nie tylko przeciery pomidorowe). Mam teorię włąsną, że na chwilę wrócą jeszcze temperatury na plusie w nocy. Ale tak czy siak ruchy trzeba zagęszczać. Zwłaszcza w łykend.