irena_milek napisał(a) Miłego weekendu, mrozik był, woda psom w miskach podmarzła, ale generalnie w ciągu dnia jest ciepło i pięknie
Rano było pięknie. Podziałałam przez 1,5 godz w ogrodzie
zbigniew_gazda napisał(a) Najpierw ukłony i peany dla Ani Art. Gdyby wszyscy tak dbali o przyszłe emerytury. Do nas też przywożą wnusię na kilka godzin dziennie i jesteśmy szczęśliwi. Dziadzio gwiżdże, gra i śpiewa wnusi. Rodzice się dziwią skąd ich córeczka zna nowe słowa (to nasz sprawka). Pozdrawiam Marzenko.
I właśnie tego wnusiom zazdroszczę
martaibartek napisał(a) Dziadki to cudowny "wynalazek" ja mam wspaniałych rodziców i teściów= moje dzieci mają wspaniałych dziadków! mam nadzieję, że i ja kiedyś będę dobrą babcią, ale jak na razie moje dzieci na etapie przedszkola, więc jeszcze o tym nie myślę
Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
Pozdrawiam babcię
ana_art napisał(a) Zbysiu ja żartowałam Moje dzieci mają mały kontakt z dziadkami pomimo tego, że mieszkamy blisko. Teściowej specjalnie nie zależy, a ja nie naciskam, natomiast moi rodzice prowadzą bardzo aktywne życie zawodowe... zatem muszę liczyć na siebie
Aniu zatem Ty nadrabiasz wszystko
Ewa napisał(a) Sprawdzam czy są fotki....hihihi
Będą
JulkAd napisał(a) Marzenko miłego weekendu....słonka życzę i rozumiem, że zwolnisz dopiero jak się wnuki na horyzoncie pokażą?....no to pewnie jeszcze poczekamy.....a wątek nadal gnać będzie ....buziol
Rench napisał(a) 6 stron przeleciałam i nie ma fot- o zgrozo !
Macham
Teraz taki standard będzie.... wczesnie ciemno.... nie mam czasu na ogród... weekendy zajęte...
Urszulla napisał(a) pozdrawiam
bez fotek bo nie mam
Bo oprotestuję swój własny wątek!!
ewa004 napisał(a) Marzenka się zbuntowała?
Oprócz forum jest tez inne życie
asc napisał(a) Marzenka ma imprezę rodzinną
A u siebie też powinna imprezować 400 stronek - wielkie gratki
O jak dobrze pamiętasz
ALe juz jestem bo jutro wyjeżdżam słuzbowo.... buuuu
Bogdzia napisał(a) Gratki na 400stronkę a właściwie na 1400 i miłej niedzieli.
Bogdziu dziękuję