Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 08:19, 05 paź 2013

marzena napisał(a)
widzę, że o babciach, zimie/jesieni itp piszecie
no, fajnie jest być babcią, przede wszystkim nie czuję tej ogromnej odpowiedzialności za wszystko co wiąże się z wnuczką ( od tego są rodzice, oni wychowują i robią to świetnie), a ja miło spędzam czas ze świetną dziewczynką ( jak pzryjeżdża do nas)
...a jesień i zima...no przyjdą niedługo
Marzenko, pozdrawiam

Mareznko to chyba jets najwspanialsze w wychowywaniu wnuków ale ja tylko teoretyzuję
Madzenka 08:20, 05 paź 2013

asc napisał(a)
Zimno......... ale już 0,5 stopnia...... jak podskoczy pojadę sie zajeździć w ogrodzie... [/quote

U nas chyba mniejszy mróz niż w poprzednich dniach
Ja się nie zajeżdżę dzisiaj...
Milka 08:22, 05 paź 2013

Miłego weekendu, mrozik był, woda psom w miskach podmarzła, ale generalnie w ciągu dnia jest ciepło i pięknie
zbigniew_gazda 08:30, 05 paź 2013

Najpierw ukłony i peany dla Ani Art. Gdyby wszyscy tak dbali o przyszłe emerytury. Do nas też przywożą wnusię na kilka godzin dziennie i jesteśmy szczęśliwi. Dziadzio gwiżdże, gra i śpiewa wnusi. Rodzice się dziwią skąd ich córeczka zna nowe słowa (to nasz sprawka). Pozdrawiam Marzenko.
martaibartek 10:17, 05 paź 2013

Dziadki to cudowny "wynalazek" ja mam wspaniałych rodziców i teściów= moje dzieci mają wspaniałych dziadków! mam nadzieję, że i ja kiedyś będę dobrą babcią, ale jak na razie moje dzieci na etapie przedszkola, więc jeszcze o tym nie myślę

Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
ana_art 12:21, 05 paź 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Najpierw ukłony i peany dla Ani Art. Gdyby wszyscy tak dbali o przyszłe emerytury. Do nas też przywożą wnusię na kilka godzin dziennie i jesteśmy szczęśliwi. Dziadzio gwiżdże, gra i śpiewa wnusi. Rodzice się dziwią skąd ich córeczka zna nowe słowa (to nasz sprawka). Pozdrawiam Marzenko.
Zbysiu ja żartowałam Moje dzieci mają mały kontakt z dziadkami pomimo tego, że mieszkamy blisko. Teściowej specjalnie nie zależy, a ja nie naciskam, natomiast moi rodzice prowadzą bardzo aktywne życie zawodowe... zatem muszę liczyć na siebie
Ewa 12:32, 05 paź 2013

Sprawdzam czy są fotki....hihihi
JulkAd 17:19, 05 paź 2013

Marzenko miłego weekendu....słonka życzę i rozumiem, że zwolnisz dopiero jak się wnuki na horyzoncie pokażą?....no to pewnie jeszcze poczekamy.....a wątek nadal gnać będzie....buziol
Rench 18:11, 05 paź 2013

6 stron przeleciałam i nie ma fot- o zgrozo !
Macham
Urszulla 18:52, 05 paź 2013

pozdrawiam
bez fotek bo nie mam