Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Mala_Mi 20:18, 04 paź 2013

Lecę zrobić herbatkę... z prądem....... bo zimno....

Będę babcią w wieku 49 lat....... stanowczo za późno.. o co najmniej 5 lat. Chyba że wcześniak to może sie załapię na 48..

Hasło z emeryturą dobre
ana_art 20:35, 04 paź 2013

Madżen mi do 40 brakuje 2,5 roku więc myślę że mój obecnie 16 letni syn tak szybko się nie uwinie
Gdyb ktoś nie zauważył to ja bardzo dbam o Wasze i nasze emerytury. Proszę zatem o uwielbienie i peany w moim kierunku hahahahahahah.
I brać się do roboty, bo jak przyszło ostatnio zestawienie z ZUS z prognozowaną emerytuą to nie wiedziałam, czy się śmiać czy płakać....
Magda70 20:45, 04 paź 2013

Ja babcią przed 40 nie będę bo już jestem po...i jeszcze chwilkę chętnie poczekam. Nie mi się synuś na razie nie spieszy...
A co do cebulowych...to troszkę się obawiam co będzie i czy będzie bo tam już ozdoby bożonarodzeniowe w sklepach!!

ewa004 21:01, 04 paź 2013

Ja 40 mam .........nie długo i potencjalnie babcią mogę już zostać
Niech się córcia nie spieszy ,ale ja tak uwielbiam małe dzieci że zeżre z miłości wnuczkę czy wnusia
Kasiek 23:09, 04 paź 2013

Marzenko melduje poslusznie ze posadzilam dzisiaj 6 drzewek Amanogawy troche sie o nie boje,bo nie wiem czy zdaza sie zakorzenic,ale...Najwyzej kupie nowe Moj kot wlazi nawet do psiej miski,znaczy sie,futruje sie na calego a ja nawet nie mam jeszcze zimowej kurtki Choruje na brak czasu,jutro jeszcze musze posadzic resztke cebulowych,reszte...moze zdaze zrobic przed pierwszym sniegiemMoze...
Madzenka 23:42, 04 paź 2013

Kasiek napisał(a)
Marzenko melduje poslusznie ze posadzilam dzisiaj 6 drzewek Amanogawy troche sie o nie boje,bo nie wiem czy zdaza sie zakorzenic,ale...Najwyzej kupie nowe Moj kot wlazi nawet do psiej miski,znaczy sie,futruje sie na calego a ja nawet nie mam jeszcze zimowej kurtki Choruje na brak czasu,jutro jeszcze musze posadzic resztke cebulowych,reszte...moze zdaze zrobic przed pierwszym sniegiemMoze...

Po co Ci zimowa kurtak skoro wybyłaś chyba w cieplejsze rejony?
Mój Titi już dawno sie nafutrował, grubasek z niego, muszę mu dorównać
Madzenka 23:43, 04 paź 2013

ewa004 napisał(a)
Ja 40 mam .........nie długo i potencjalnie babcią mogę już zostać
Niech się córcia nie spieszy ,ale ja tak uwielbiam małe dzieci że zeżre z miłości wnuczkę czy wnusia

Kanibalka
Madzenka 23:44, 04 paź 2013

Magda70 napisał(a)
Ja babcią przed 40 nie będę bo już jestem po...i jeszcze chwilkę chętnie poczekam. Nie mi się synuś na razie nie spieszy...
A co do cebulowych...to troszkę się obawiam co będzie i czy będzie bo tam już ozdoby bożonarodzeniowe w sklepach!!

Nie kracz, bo ja jeszcze nic nie posadziłam... Co bedzie jeśli snieg się pospieszy skoro w sklepach widać juź święta....
Madzenka 23:48, 04 paź 2013

ana_art napisał(a)
Madżen mi do 40 brakuje 2,5 roku więc myślę że mój obecnie 16 letni syn tak szybko się nie uwinie
Gdyb ktoś nie zauważył to ja bardzo dbam o Wasze i nasze emerytury. Proszę zatem o uwielbienie i peany w moim kierunku hahahahahahah.
I brać się do roboty, bo jak przyszło ostatnio zestawienie z ZUS z prognozowaną emerytuą to nie wiedziałam, czy się śmiać czy płakać....

Chylę czoła, klęczę, piszę peany i wielbię

Ja chyba emerytury nie dożyję. Własnie minęlo 20 lat mojej pracy zawodowej i jestem tak zajechana, że wydaje mi się źe kolejnych 20 tu nie dotrwam.... I przepraszam jeśli ktoś mówi, że praca umysłowa jest lekka, to żyje broni palnej bez ostrzeżenia...
Kasiek 23:50, 04 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)

Po co Ci zimowa kurtak skoro wybyłaś chyba w cieplejsze rejony?
Mój Titi już dawno sie nafutrował, grubasek z niego, muszę mu dorównać

Na zime wracam do domku na stale,teraz tylko weekendy-jak bumerang