Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Magda70 08:41, 04 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)

Madziu wybiłam sobie z głowy bo nikomu nie kwitną.....

Tak myślałam...
Mala_Mi 09:34, 04 paź 2013

U nas też są takie rozbieżności wiekowe, że ciotki i wujki są młodsze o lat dużo..

Ale kochana, dziś idziemy na minus... i to dużo....... mróz dziś był solidny.. i rozwiał kwestię moich kwiatków doniczkowych-tarasowych .. wszystkie poszły sie paść... wreszcie będę mieć miejsce w domu zimą Woda w wielkiej misce psa zamarzła do dna... jak zobaczyłam mróz uciekłem do łózka, za mną pies i ogłosiliśmy strajk... do pracy nie wstałem Rozumiem przymrozek.. ale nie rozumiem mrozu....
Wygrałam karnet do klubu.. chyba muszę zacząć chodzić... bo jak już go mam.. ale mi sie nie chce
Milka 09:51, 04 paź 2013

już nie mam cykora, moge ostro, pierwsze lody przełamałam, po długiej przerwie i narty będę mieć krótsze i na naukę z notebokiem mus do ciebie sie udać
a propos babci, znam jedną co ma 37 lat
baraga1904 10:44, 04 paź 2013

irena_milek napisał(a)

...Irenko ... nie strasz......
ana_art 12:59, 04 paź 2013

irena_milek napisał(a)
już nie mam cykora, moge ostro, pierwsze lody przełamałam, po długiej przerwie i narty będę mieć krótsze i na naukę z notebokiem mus do ciebie sie udać
jako ze moja mama baaardzo wcześnie mnie urodziła , a ja tez raczej wcześnie to została babcią mając lat 39
AlKa 16:52, 04 paź 2013

hm tak sobie czytam i dochodzę do wniosku że mam spore zaległości, bo 30 stuknęła a przychówku brak, pora zqabrac się do roboty
Kindzia 17:22, 04 paź 2013

Moja Babcia miała lat 37, jak nią została Dziadziuś zawsze mówił, że im się tak wcześnie moja Mama urodziła, bo to były inne czasy Widocznie wojenne czasy tak prowokowały moich Dziadków

Oświadczam, że trafiłam do prawidłowego domu Dalie zdechnięte na kompoście...
Madzenka 19:01, 04 paź 2013

baraga1904 napisał(a)
...Oj....oj....myślałam że w lepszej formie jestem...sporo sie ruszałam ostatnio... a tu takie rozczarowanie...SKS w czystym wydaniu książkowym....plecy nie wyrabiają jedno kolano też..pozostało nie stękac tylko się brac za siebie...dobrze że tym razem grupa poczatkująca

Napisal u Ciebie
Ja dzisiaj prosilam koleżankę, ktora przebiegla maraton aby mniezmobilizowała do połmaratonu w marcu.. Musze iećjakiś otywator aby zacząć biegać...
Magda70 napisał(a)

Tak myślałam...

Ale gdyby były w powalającej cenie, np 1,5 euro to kuuuuupuj
asc napisał(a)
U nas też są takie rozbieżności wiekowe, że ciotki i wujki są młodsze o lat dużo..

Ale kochana, dziś idziemy na minus... i to dużo....... mróz dziś był solidny.. i rozwiał kwestię moich kwiatków doniczkowych-tarasowych .. wszystkie poszły sie paść... wreszcie będę mieć miejsce w domu zimą Woda w wielkiej misce psa zamarzła do dna... jak zobaczyłam mróz uciekłem do łózka, za mną pies i ogłosiliśmy strajk... do pracy nie wstałem Rozumiem przymrozek.. ale nie rozumiem mrozu....
Wygrałam karnet do klubu.. chyba muszę zacząć chodzić... bo jak już go mam.. ale mi sie nie chce

Ania wreszcie porządek w ogrodzie zrobię. Wszystko wytnę i wyciepię Zaczynaj ćwiczyć!! Kiedy robimy zjazd? W styczniu? To 3x3 już czas zaczynać

irena_milek napisał(a)

Irena ty to jak poszarżujesz to strach się bać 37 lat!!!
ana_art napisał(a)
jako ze moja mama baaardzo wcześnie mnie urodziła , a ja tez raczej wcześnie to została babcią mając lat 39

W mojej rodzinie najniższy próg 40 ja juz drugą czwórke dołozyłam , ufff, ale miałam stresa do 18-tki córki
AlKa napisał(a)
hm tak sobie czytam i dochodzę do wniosku że mam spore zaległości, bo 30 stuknęła a przychówku brak, pora zqabrac się do roboty

Zabieraj się ostro do pracy, moja emerytura woła POMOCY

Kindzia napisał(a)
Moja Babcia miała lat 37, jak nią została Dziadziuś zawsze mówił, że im się tak wcześnie moja Mama urodziła, bo to były inne czasy Widocznie wojenne czasy tak prowokowały moich Dziadków

Oświadczam, że trafiłam do prawidłowego domu Dalie zdechnięte na kompoście...

Ah ta ułańska fantazja dziadków
WilczaGora 19:09, 04 paź 2013

dom pasywny, który oglądałaś w Wilczaj Górze ...
to naszych sąsiadów... widzimy go przez okno
Zielona 20:14, 04 paź 2013

Przyszłam wyznanie u Ciebie poczynić, bo postawiłaś diagnozę... pewnie trafną.

No więc...
Cześć, jestem Marta i jestem uzależniona od Ogrodowiska.

I dobrze mi z tym
więc póki co na żadne odwyki, detoksy i inne terapie sie nie piszę

Pozdrawiam.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies