Dziękuję za zdjęcia poglądowe, rzeczywiście ta żurawka wygląda u Ciebie przepięknie. To jeszcze zapytam się o trawki na tarasie po lewej stronie zdjęcia i obydwie trawki na drugim zdjęciu
Anitko wpisałam w googlach Sumak octowiec Tiger Eye i wyskoczylo mi Wasze zdjęcie, jak robicie oczko w tle jest ON? szybciutko usrósł Żałuję, że miejsca nie mam... Chociaż jeszcze mi została rabata z zawijasem
plissss wklej mi fotki tego Twojego sumaka raz jeszcze, bo może zmienię koncepcję i czy on się nie plemi?
tak jak pisze Danusia georgia peach jest różowa, w tej chwili nawet bordowa bym powiedziała bardzo ją lubię i mam w kilku miejscach sporo i polecam jeśli ktos szuka koloru od różu do bordo
moje były tylko wyżej podsypane korą, w ogrodniczym miał związane i też nie przeżyły... kupując je w tym roku wziełam pod uwagę, że nie przeżyją, a jak mnie zaskoczą to będę uszczęśliwiona
Ja się zbroiłam na dzisiejszy dzień od tygodnia ladowałam akumalatorki
Z tymi czosnkami to sobie dałm popalić. W przyszłym roku zebrinusy przesadzam... Ale postanowiłam w to miejsce wsadzić czosnki... I sadziłam je w doniczch.... Masakra!!!
I chciałam ogłosić, że plan przesadzania jesiennego wykonałam w 100%
Jeszcze tylko kosodrzewiny z hostowiska muszę wkopać... Dumam czy przed płot czy w innym miejscu...