zakochałam się w klimacie i korze tego sumaka ... znów mnie zainspirowałaś ... oj ... przed moje salonowe okno mus mieć sumaka ... muszę poszukać takiego już troszkę wyrośniętego ... ładnie mu będzie na tle przebarwiającego się winobluszczu na ceglanej ścianie i z hostami .. jak u Ciebie ... nie da się nie chcieć złapać choć trochę z tego klimatu ...
Sumak octowiec Tiger Eye Mała sadzonka jest do przytulenia Jakbyś chciała Faktycznie nawet w stanie bezlistnym zimą wygląda ciekawie Oczywiście,to tylko moje subiektywne odczucia
Anitko wpisałam w googlach Sumak octowiec Tiger Eye i wyskoczylo mi Wasze zdjęcie, jak robicie oczko w tle jest ON? szybciutko usrósł Żałuję, że miejsca nie mam... Chociaż jeszcze mi została rabata z zawijasem
plissss wklej mi fotki tego Twojego sumaka raz jeszcze, bo może zmienię koncepcję i czy on się nie plemi?
Takie duże astry mam dwa, nowoangielski i nowobelgijski, nigdy nie wiem który jest który. Taki jak Twój mam i jeszcze różowy tej drugiej odmiany. Biały mam, ale niski. Zawsze możesz przyjechać i sobie zobaczyć. Wiosną te wielkie do podziału mam. To się zastanów. Biały może być dzielony za rok.