Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 16:07, 28 wrz 2013

katarzynkak napisał(a)
Aniu, odnośnie dzieciątek- u mnie na razie jedno jest i bociany nie krążą, wiec nie zanosi sie na powiększenie rodziny

Aniu ja chciałam sie Ciebie zapytać o ten wspaniały domek, a właściwie plac zabaw dla dzieciaków. Czy mogłabyś mi napisać gdzie go kupiłaś?
ach rozpisałam się i mi post wyparował...zatem w skrócie z dzieciakami to żartowałam, mam nadzięję że to zrozumiałaś
Plac zabaw zamawiałam u gościa gdzieś koło Torunia, musiałambym mocno w @ pogrzebać by znaleźć kontakt .
katarzynkak 16:32, 28 wrz 2013

Oczywiście, ze tak

Nula 17:35, 28 wrz 2013

Aniu czy rozplenice zimują u Ciebie?Mieszkam dość blisko Ciebie (no u mnie bardziej biegun )i zastanawiam się nad trawami.Mogłabyś mi jakieś polecić .Pozdrawiam serdecznie
ana_art 19:54, 28 wrz 2013

Nula napisał(a)
Aniu czy rozplenice zimują u Ciebie?Mieszkam dość blisko Ciebie (no u mnie bardziej biegun )i zastanawiam się nad trawami.Mogłabyś mi jakieś polecić .Pozdrawiam serdecznie
ooo witaj jak miło, że do mnie trafiłaś trawy które u mnie zimowały juz dwa lata to rozplenice , zebrinusy, giraffe, miskant gracilimus, miskant variegatus, hakone, red baron. Jedną zime zaliczyły frosted curls, miskant morning light, carexy w dwóch odmianach ale nazwy nie znam. Nie przeżyła ostatniej zimy stipa. Chyba niczego nie ominełam
ewa004 19:57, 28 wrz 2013

Aniu frosted curls zmarzły?
Kurcze to nie dobra wiadomość ale okrywałaś na zimę ?
leon60 20:01, 28 wrz 2013

Ewa z powyższego wnioskuję że frosted curls przetrwały jedną zimę
ana_art 20:21, 28 wrz 2013

ewa004 napisał(a)
Aniu frosted curls zmarzły?
Kurcze to nie dobra wiadomość ale okrywałaś na zimę ?
nieeee napisałam jedną zimę zaliczyły bo mam te trawy od ubiegłego roku, czyli zaliczyły u mnie te zimę i mają się wyśmienicie. Tylko stipa poległa!
ana_art 20:22, 28 wrz 2013

leon60 napisał(a)
Ewa z powyższego wnioskuję że frosted curls przetrwały jedną zimę
bardzo dobrze wnioskujesz Część traw jest u mnie dwie zimy, a część tylko jedną, ale licze na kolejne
ewa004 20:24, 28 wrz 2013

Tak tak już doczytałam

Nula 20:48, 28 wrz 2013

ana_art napisał(a)
ooo witaj jak miło, że do mnie trafiłaś trawy które u mnie zimowały juz dwa lata to rozplenice , zebrinusy, giraffe, miskant gracilimus, miskant variegatus, hakone, red baron. Jedną zime zaliczyły frosted curls, miskant morning light, carexy w dwóch odmianach ale nazwy nie znam. Nie przeżyła ostatniej zimy stipa. Chyba niczego nie ominełam

Aniu a czy przykrywasz je czy czymś ,czy kopczykujesz?Jestem zielona jeśli chodzi o trawy,ale jestem nimi zachwycona.Cudnie wyglądają u Ciebie