Bo ciemierniki tylko trzy i niedawno wsadzone z doniczek a tulipany (exotic emperor?) no sama wiesz, ze dopiero pierwszy raz u mnie cebulowe Fajnie u Ciebie ta Elata rośnie
Renia haha ale Ty sie u mnie zasiedziałas az miło i to bez kawy.
Aeracje robiłam trawnik odżył ake w kilku miejscach troszke poszarpało bedzie dosiewka.
Gladiatory przesadzalam z wielu powodów. Graby maja byc przepyszny płocie ale wczoraj sobie dowiedziałam ze ich nie ma po miesiącu czekania na nie.
W zeszłym roku duzo czosnkow przesadzalam i duzych i małych i u mnie ucierpiały na wielkosci i dorodności a tulipanów to juz wcale przesadzac nie potrafie z tego to juz u mnie nic nie rosnie .......
Szafirki nie pamietam gdzie kupiłam byc moze w B sliczne sa a te zwykle wcale u mnie nie chca wyłazić
A to już wiem czemu pijesz? Wspołczuję Ja to na pewno bym odeslała, dla mnie musi byc super i tyle ... jesli to się odbędzie w ramach reklamacji to w sumie oni ponosza koszty transport ... tyle że nerwów to kosztuje co niemiara ... ja tez sie dzisiaj wkurzylam bo zarezerwowana świdośliwę pan sprzedal 2 razy drożej komus innemu i musze szukać od nowa ... czekam na fotorelację Asi ... może się skuszę z tego miejsca co ona dzisiaj kupiła? Pozdrawiam