Dziękuję masz rację. Rabata wzdłuż drogi prawie wysprzątana, jeszcze trzeba przyciąć tuje kuliste i i narożną rabatkę wyczyścić i jedna z głowy. Z moimi możliwościami jakieś 3 dni i gotowe.
Oj ja też często przesadzam wbrew normom podanym.
I raczej wszystko żyje.
Ale jak się ma 1 sztukę to szkoda jej stracić i lepiej się upewnić od doświadczonych ogrodniczek
Hmm nie myślałam, że Red Baron się nie rozłazi .
A to ,że jeszcze ma rozłogi to już całkiem nie wiedziałam.
Oj jednak w trawach jestem jeszcze zielona
Ale jak do przesadzę , to tam może się rozłazić
Oczywiście do pewnej granicy
Kwitną chryzantemki
Chryzantema Yellow Tea
Oj wkrada sie ta jesień wkrada. Zawsze mi żal lata tych ciepłych , letnich dni .Bo ja jestem ciepłolubem
Dziękuję za komplementy .To miłe.I bardzo motywujące.
Lubię i fotografie i fotografowanie..Patrzę i widzę światło itp..
I hortensje
Polar Bear na pniu
A tu Misiek w krzaczku
Limka , na wiosnę idzie do przesadzenia
Pinky Winky
I Vanilki
Ewo moja Garden of rose ma już około 5 lat to i zdążyła się rozrosnąć. Mogę ją polecić każdemu, jestem z niej bardzo zadowolona.
Też lubiłam obserwować przylatujące ptaki, owady, jaszczurki i koty. Nie pozbawiłam ich wody całkiem. Nalałam do dużej miednicy wody, włożyłam tam kamienie i rośliny i postawiłam w takim miejscu , żeby nie paradowały mi przez altanę do wodopoju. Miło mi, że podobają Ci się moje dekoracje.
Aniu Ty jesteś moim stałym gościem i bardzo lubię Twoje odwiedziny. Zawsze się cieszę, gdy moje ozdoby podobają się chociażby jednej osobie. Dziękuję Aniu
Dziękuję Aniu Aniu moje hortensje w tym roku wsadziłam w duże donice, wielkość jak wiadro. Musisz od góry zostawić około 5 cm, żebyś mogła wlać podczas podlewania dużo wody. Swoje musiałam podlewać co dzień, w przyszłym roku wierzch wyłożę korą lub mchem. Myślę, że powinnaś przesadzić do większych donic.
Przed dużymi donicami z hortensjami stawiałam donice z funkiami zachowując piętrowość i zasłaniając donice.
Witam chciałem zapytać co z moją trawą jest nie tak... Trawa zasiana na początku lipca, intensywnie podlewana rano i wieczorem az woda stała. I właśnie w tych miejscach gdzie jest taka czerwonawa woda zawsze stala po podlewaniu. Dzisiaj opryskałe, amistarem dla bezpieczenstwa... Slaby przyrpst tez w tych miejscach jest.. dziekuje za pomoc