Witam Łańcuchy na choince też piękne. Bardzo ładna choinka moja bez łańcuchów. U mnie wszyscy chętni do ubierania wieszać by chcieli wszystko co się da tylko nikt nie chce rozbierać nie raz stoi jeszcze w poście oklapnieta.
Zaśmiałam się bo u mnie wisiała filiżanka że salcem idę po cichu w pierwszy dzień świąt a w filiżance siedzi Sikorskiego a reszta lata i skrzeczy.
Srobil sobie schronienie a Sikory chciały smalcu.
W tym roku trochę przystroilam na zewnątrz ogród, ale w przyszłym roku zrobię show ogrodowy a co tam niech się świeci w ciemnościach.
Ja łańcuchy wieszam np na bugenwilie bo Łysa stoi na klatce więc musiałam drapaka przyozdobic. No i w domu bukiety z sosny i derenia.
Wczoraj piękna pogoda dzisiaj też 11 stopni na plusie w słońcu ok 18.
Mam zielono na działce trawa zieloniutka, róże maja liście, ryby w oczku jakby wiosnę poczuły.
Aurelia pokaż choinkę domowa.
Przez smog powietrze w domu jest bardzo zanieczyszczone przez wentylację wywietrzniki wlatuje do domu. Możesz codzienne odkurzacz scieraść kurze a on i tak krąży. Wszelkie dodatkowe ozdoby na choince to dodatkowy schowek dla kurzu i roztoczy. Jak robię porządki to kicham nie ustanie.
W tym sezonie żadnej rośliny jeszcze nie opstulilam mam to gdzieś co przeżyje to przeżyję niech się hartuja. Mam krzaki róż zielone jak w lecie o obrywać liści nie będę.
Elu i wzajemnie!
Bardzo dziękuję, mam nadzieję że wreszcie się doczekam . Dzisiaj kupiłam płytki do łazienki do nowego domu, wiem że to dziwne ale to mnie trzyma przy życiu
Wykańczam sobie dom według projektu po moich zmianach, łazienkę mam już prawie gotową
Ano po świętach...ale taka niecodzienna atmosfera zostanie do 01.01....
W przyszłym roku też chciałbym co najmniej jedno drzewko jeszcze ubrać ( chyba na zwykły biały kolor...aczkolwiek ostatnio widziałem różowe lampki i też wyglądały one całkiem fajnie).
U mnie jak na razie świeci słońce...w dzień będzie dosyć ciepło ( mimo że w nocy był mróz)
Radzi witam miło, że wpadłes. Święta święta i po świętach. Wczoraj u nas była piękna pogoda u nas każdy dzień inny można zwariować. Zimy nie widac, z mojej dokumentacji wnika, że w zeszłym roku było też tak ciepło, ale było sucho teraz pola pozalewane.
Radiu mam 3 choinki na dworze ubrane w przyszłym roku mam zamiar więcej przybrać, moje kule i innne drzewka ledy są drogie ale mało prądu pobierają.
Danusia wszystkiego dobrego jeszcze na te święta Bożego Narodzenia.
W przyszłym roku spełnienia wszystkich planów POZWOLENIOWO budowlanych., dużo zdrowia i miłości rodzinnej.
Pozdrawiam
Zebrać mech to nie problem teraz jest go od groma przynajmniej u mnie, ale jak długo się trzyma na tych kulach jak w domu sucho a mech potrzebuje dużo wilgoci.
Pomysły bardzo fajne warsztat imponujący.
Życzę też zdrowia i miłości to jest najważniejsze przy świątecznym stole.
Pozdrawiam