Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Moja codzienność - ogród Oli 08:12, 18 wrz 2015

Do góry
Tak sobie Olcia z rna przybieglam bo tak mi sie fest podoba u Ciebie cuda ))
W moim małym ogródeczku - Dorota 08:09, 18 wrz 2015

Do góry
Za mna ta jarzebina chodzi slicznie
Lawendowy zawrót głowy 08:07, 18 wrz 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
He he czyżby różyczka Cię dopadła?

Mnie dopadla juz dawno ale miejsce ktore wybrałam chyba za mało sloneczne ....bojam sie tych zakupow
Pogubiłam się po drodze... 08:06, 18 wrz 2015

Do góry
hehe teraz juz mi nie bedzie zal wyciepac tych lepiacych, brudzacych ..... Szalone jestescie
Mazury moja miłość - zakładamy ogród 08:04, 18 wrz 2015

Do góry
Ale zagadki serwujesz hihi
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 08:00, 18 wrz 2015

Do góry
Ten miskant jest cudny i coraz czesciej go widuje w naszych ogrodowiskowych ogrodach
Lawendowy zawrót głowy 07:54, 18 wrz 2015

Do góry
Bardzo serdecznie dziekuje Wam za odwiedziny i miłe slowa nawet nie wiecie jak sie ciesze coby srtonek juz nie nabijac odpowiem zbiorowo dzieki wielkie

Czy ma ktos roze na rabacie na ktorej slonce zachodzi o 15 tej? Czy takie warunki dla roz odpadaja?
Ogródek Iwony 07:40, 18 wrz 2015

Do góry
Pieknie to wyglada
Tu ma być ogród :) 07:35, 18 wrz 2015

Do góry
Ja moje jezowki czym predzej musze zabierac z tego miejsca gdzie je zasdzilam . Male sa jakie byly i jedna cos zasycha, chyba tam slonca za malo buuu
Twoje cudnie wyrosniete ))

Slicznie Ci sie rosliny rozbujaly
Pan Maluśkiewicz 07:28, 18 wrz 2015

Do góry
Przed drzwiami pieknie masz i pomysły super
Czy ta jezowka to Secret Affair bo jesli tak to sie zalamie moje takie liliputy. Piekne sa takie wysokie i pelne )))
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 07:04, 18 wrz 2015

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Melduję, że się orobiłam wreszcie i do tego widać to
Otóż:
- przy płocie przed domem posadziłam 4 Pissardi /wreszcie coś dużego posadziłam co od razu widać /,
- oddałam 7 metrów bieżących czyśćca w dobre ręce,
- i na jego miejsce posadziłam 14 żurawek czerwonych /za nic na świecie nie mogę sobie przypomnieć nazwy! ...., ale na szczęście mam zapisane na etykiecie jabłoni to jutro uzupełnię moje wyznania / i ku mojej uciesze teeeeż je widać od razu ,
- kupiłam 2 jabłonie i będę je rozpinać w ekran, ale to chyba od przyszłego roku bo puki co za małe "ramionka" mają.
Mina mojego Małego jak zobaczył, że ma jechać między gałęziami bezcenna , dobrze, że to 3 minuty drogi to jakoś zniósł
Zdjęcia jutro bo noc mnie zastała, ale pochwalić musiałam się juuuuż

Ewcia ale czad ! O ktorej te foty?
Od nowa ... na przekór wszystkim 22:50, 17 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Hm ... Nie siedz tam za długo....hm ...albo wcale nie idz daj spokoj ....hm... Co Wy tu za flirty jezykowe uprawiacie ?

bo my flirciary jesteśmy
Od nowa ... na przekór wszystkim 22:33, 17 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Hm ... Nie siedz tam za długo....hm ...albo wcale nie idz daj spokoj ....hm... Co Wy tu za flirty jezykowe uprawiacie ?
tak sobie gaworzymy do poduszki
Od nowa ... na przekór wszystkim 22:29, 17 wrz 2015

Do góry
Chaos oswajany 22:26, 17 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Fajne zakupy bialo czarne ma te same tulipki wiesz juz gdzie pojda?

Nie bardzo mam wyjście, na dniach będę miała robioną rabatę przy tarasie, więc to jedyne miejsce, w którym mogą bezpiecznie dotrwać do wiosny. Jak "zrzucę" nadmiarowe kg, to planuję w miarę możliwości atakować co się da w ogrodzie, więc wszędzie indziej mogłyby być zagrożone .

A przy tarasie powinny bardzo ładnie zgrywać się z ciemnymi żurawkami. Mam nadzieję
Mój jest ten kawałek ogrodu 22:22, 17 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Witaj pieknie u Ciebie jestes utalentowana kobitka i masz wspaniLy ogrod pelen perelek ))

Tez mam jezowki honeydew kupiłam w sierpniu .....jak dlugo masz Twoje? Zimowaly juz ?

Witaj u mnie
Ja mam pięknie? Ty masz powalająco pięknie

Moje jeżówki to coconut lime, mam je trzeci rok.
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 22:21, 17 wrz 2015

Do góry
Margarete napisał(a)

To żelazna róża z tego co piszą inni i co ja sama zdążyłam zauważyć. Mam ją od ubiegłej jesieni, pięknie przezimowała, ma zdrowe, lśniące liście, nie złapała ją żadna plamistość ani mączniak jak inne mojego róże. Wcześnie i długo kwitnie, deszcz nie uszkadza kwiatów ani upał też nie. Same plusy no może jedyny minusik to ten intensywny różowy - "majtkowy" kolor, taki nienaturalny i landrynkowy Ale i tak bardzo się cieszę że go mam. Tak kwitł w czerwcu

Dzieki bardzo )) pytałam jeszcze czy masz ja na sloncu caly dzien?
Mój jest ten kawałek ogrodu 22:19, 17 wrz 2015

Do góry
Witaj pieknie u Ciebie jestes utalentowana kobitka i masz wspaniLy ogrod pelen perelek ))

Tez mam jezowki honeydew kupiłam w sierpniu .....jak dlugo masz Twoje? Zimowaly juz ?

Mój ogród pod górkę... 22:17, 17 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Kaska przeciez Ty najpiekniej pokazujesz swoj ogrod , tyle w Tobie pasji kiedy opowiadasz o roslinach , tyle radosci z tej ciezkiej pracy ))

To gdzie to jest? Co to za skromnosc )) komplemety masz przyjmowac bo na nie Kasiu zasłuzylas ciezka praca i cudnym efektem )))

Normalnie się zaczerwieniłam Pewnie, że ogród stał się moją pasją. Wcześniej wszystko było dla mnie "zielonym do góry" Teraz z przyjemnością i pokorą uczę się ogrodniczkowania, ale wiem też, że jeszcze długa droga przede mną
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 22:03, 17 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Cudnie u Ciebie wyglada , widziałam ja w szkolce juz miałam w rekach ale tak sie bojam tych zakupow rozanych

Czy ona potrzebuje slonca caly dzien , jakie ma naslonecznienie u Ciebie ?

To żelazna róża z tego co piszą inni i co ja sama zdążyłam zauważyć. Mam ją od ubiegłej jesieni, pięknie przezimowała, ma zdrowe, lśniące liście, nie złapała ją żadna plamistość ani mączniak jak inne mojego róże. Wcześnie i długo kwitnie, deszcz nie uszkadza kwiatów ani upał też nie. Same plusy no może jedyny minusik to ten intensywny różowy - "majtkowy" kolor, taki nienaturalny i landrynkowy Ale i tak bardzo się cieszę że go mam. Tak kwitł w czerwcu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies