Sonka przejrzalsm caly watek kazda strone czytałam nie wszystko ale sporo.
Dosyc czesto cie nie bylo na swoim watku, wiec nie zawsze moglas pokazac wszystko w ciagu calego roku jak sie rosliny rozwijaja.
Np pisalas o zakupach roz w ktoryms wpiske dlaczego ich nie focisz i nie pokazujesz.
Masz piekny ogrod z fot widac, ze dosyc spory moze przeoczylam ile ma arow.
Horty vanille urzekajace, musialas im tam dobrze namieszac wszystkiego, ze tak ladnie rosną. Tez mam kilka, ale gdzie moim do twoich. Musze wiosna im podsypac obornika i lisci przekompostowanych.
Mieszkasz w pieknym miejscu widac, las masz jako tlo, ziemie chyba masz lekka piaszczysta.
Piekny ten rododendron duzu, azalia niebieska niespotykana, a cyprysik przepiekny, przenioslabym go chetnie do siebie piekny okaz rzadko spotykany o takiej wielkosci wiec go nie przesadzaj tylko pielegnuj jak najdluzej.
Pisalas tez o pieciorniku pod rodkami, jakbys je przesunela blizej trawy by ladnie wygladaly i dosadzila jeszcze kilka efekt bylby bardzo ciekawy, ale nie dopatrzylam sie co tam sie pod hortami teraz dzieje.
Chyba jeszcze sa te pieciorniki zauwazylam. Ja przycinam pieciorniki kazdego roku na wysokosc 30-40 cm od ziemi i pieknie kwitna.
Bardzo lubie pieciorniki mam ich sporo zolte i rozowe, w tym roku u mnie kwitly jak nigdy, u nas bardzo mokry rok wiec widocznie potrzebuja duzo wody aby tak dlugo i obficie kwitnac niczym ich nie nawozilam.
To tyle co mnie bardzo zaciekawilo, masz ladnie.