Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

SlonecznyOgrod 20:45, 18 lis 2017

O kochana, plany juz masz ambitne na wiosnę. Ale będziemy mieli obserwowania
Tez bym chciała nowy kącik, mam juz materiał na stolik ale jeszcze nie pokazałam mojej zdobyczy.
I dwa oczka planujecie, super
ElzbietaFranka 21:56, 18 lis 2017

Monia przeglądam twoj watek i oczom nie wierze tyle pracy ale sa duze efekty.

Cos tam zrobilam, ale juz krotki dzień wiec nie wszystko jeszcze zrobione najgorsze to, ze ciagle cos tam siapi i listowie mokre do odkurzania.
anabuko1 19:33, 19 lis 2017

Moje karpy dali,kann i mieczyków już dawno w piwnicy.
Ale w tym tygodniu znalazłam jeszcze dale w ogrodzie,o której zapomniałam.I już wykopałam i też poszła do swoich koleżanek.
Ale widzę ty wszystko dobrze zabezpieczyłaś
Wszystko fajnie, tylko ta zima przed nami
Monia81 08:43, 20 lis 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
O kochana, plany juz masz ambitne na wiosnę. Ale będziemy mieli obserwowania
Tez bym chciała nowy kącik, mam juz materiał na stolik ale jeszcze nie pokazałam mojej zdobyczy.
I dwa oczka planujecie, super

Plany są, ale zobaczymy co nam przyszły rok przyniesie
Monia81 08:45, 20 lis 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Monia przeglądam twoj watek i oczom nie wierze tyle pracy ale sa duze efekty.

Cos tam zrobilam, ale juz krotki dzień wiec nie wszystko jeszcze zrobione najgorsze to, ze ciagle cos tam siapi i listowie mokre do odkurzania.

Efekty choć małe to są i to cieszy
No i jak mokro to odkurzaczem ciężko będzie zbierać, u nas wczoraj deszcz ze śniegiem, a dzisiaj już nie ma nic, bo dodatnia temperatura, ale podobno koniec tygodnia ma być ładny
Monia81 08:47, 20 lis 2017

anabuko1 napisał(a)
Moje karpy dali,kann i mieczyków już dawno w piwnicy.
Ale w tym tygodniu znalazłam jeszcze dale w ogrodzie,o której zapomniałam.I już wykopałam i też poszła do swoich koleżanek.
Ale widzę ty wszystko dobrze zabezpieczyłaś
Wszystko fajnie, tylko ta zima przed nami

Aniu moje dalie i reszta towarzystwa się obsuszały ze dwa tygodnie, wiec w końcu poszły już do tej piwniczki jeszcze tylko mieczyki abisyńskie z donicy mam wykopać i to będzie finisz
A ten okres zimowy szybko zleci, już teraz przez te krótsze dni, jakoś szybciej mi tydzień leci, a za chwilę święta i nowy rok, a później to już z górki
BasiaLT 21:13, 20 lis 2017

Robienie zdjęć jest niezmiernie ważne bo dopiero na nich widać ile pracy zostało zrobione. No muszę powiedzieć że w tym sezonie nie próżnowałaś. Pięknie wyszło
ElzbietaFranka 22:24, 20 lis 2017

Też czekam na ten konic tygodnia jeszcze to odkurzanie mnie denerwuje. Już bym to zrobiła ale mokro i jeszcze mam liście na brzozach.
Mam jeszcze do zdjęcia siatkę z oczka i liście lilii po wyciagać z oczka. Mam jeszcze sporo tej roboty, ale wszystko te deszcze i liscie wstrzymują.
W zeszłym roku też o tej porze sprzatałam liście bo było bardzo mokro.
Dwa dni takiej dobrej roboty i będzie zrobione wszystko, ale wszystko zależy od czegoś i to taka robota.
Monia81 09:57, 21 lis 2017

BasiaLT napisał(a)
Robienie zdjęć jest niezmiernie ważne bo dopiero na nich widać ile pracy zostało zrobione. No muszę powiedzieć że w tym sezonie nie próżnowałaś. Pięknie wyszło

Basiu fajnie, że się odzywasztak fotografie pokazują nam wszystko co się zmienia, no i jak my się zmieniamy przez ten czas przy okazji równieżjeszcze przede mną długa droga, żeby było tak jak sobie poukładałam w głowie, ale jest na pewno bliżej niż dalej buziam
Monia81 09:59, 21 lis 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Też czekam na ten konic tygodnia jeszcze to odkurzanie mnie denerwuje. Już bym to zrobiła ale mokro i jeszcze mam liście na brzozach.
Mam jeszcze do zdjęcia siatkę z oczka i liście lilii po wyciagać z oczka. Mam jeszcze sporo tej roboty, ale wszystko te deszcze i liscie wstrzymują.
W zeszłym roku też o tej porze sprzatałam liście bo było bardzo mokro.
Dwa dni takiej dobrej roboty i będzie zrobione wszystko, ale wszystko zależy od czegoś i to taka robota.

No moja brzoza mimo przymrozku jeszcze liście trzyma, pozostałym krzakom już obleciały, też bym chciała po odkurzać, ale wilgotno i deszczowo, oby ten koniec tygodnia był taki jak zapowiadają no i będzie prawie finisz sezonu, tylko róże zostaną do kopczykowania