Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny Ogród

Słoneczny Ogród

SlonecznyOgrod 20:16, 18 lis 2017

paulina_ns napisał(a)
Przyszłam od Madzi zerknąć na Twoje rękodzieła no i pozachwycalam się piękne a ogród o poranku pięknie się prezentuje pozdrawiam i słoneczka życzę

No i fajnie, że przyszłaś dziękuję
Wyjątkowy poranek dzisiaj był, na to czekałam
Lubie zdjecia o poranku , te promyki słońca takie inne są ...
Dziękuje i również pozdrawiam
SlonecznyOgrod 20:18, 18 lis 2017

Monia81 napisał(a)

Ja jestem z Górnego Śląska ja takich cudności nie umiem robić, chociaż też nigdy nie próbowałam za to moją kolejną miłością jest pieczenie ciast, cisteczek, tortów- to uwielbiam buziak

No to daleko ode mnie, to i klimat inny .
Słuchaj, to nic... wymienimy się ja ci wyśle ozdoby a Ty mi placuszek
Monia81 20:28, 18 lis 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)

No to daleko ode mnie, to i klimat inny .
Słuchaj, to nic... wymienimy się ja ci wyśle ozdoby a Ty mi placuszek

Oj szkoda, że nie mam cię bliżej
SlonecznyOgrod 20:30, 18 lis 2017

Magleska napisał(a)
Przyleciałam na miotle
Zdoooolna jesteś bardzo .....ile to precyzji i cierpliwości trzeba ,żeby stworzyć takie pieknoty
zachwyciły mnie choinki z szyszek ,wianki ,a szopka z makaronu ....wow bombki precyzyjne ,piękne ...... zazdroszczę talentu a lampiony tez pewnie robisz ? .....moja przyjaciółka tez ma dryg do takich prac ( właśnie z nią mam
gnomy robić ) ....w zeszłym roku zrobiła mi ze słoików i serwetek lampiony cudne i skrzynki moje z tarasu ,to tez jej dzieło ......
Ale wracając do Ciebie przepięknie Twój ogród wygląda taki zmrożony , te perukowce świetne i pajęczyna zmrożona .....
Świetne zdjęcia i przepiękny ogród
Fajnie poopisywałaś ,gdzie i co .......i teraz już orientuje sie w Twoim ogrodzie

Przyleciałas na miotle? To wszystko z góry juz widziałaś , no to nic dziwnego, ze orientacje już masz co gdzie jest
No te perukowce... dzisiaj mają wzięcie
A pajeczyna niczym stringi koronkowe, hihi
Dziękuję za miłe słówka, już w piórka obrastam

Lampion robiłam kiedyś ,tak jak mówisz ze słoika, taki mrożony i sznurem owiniety od góry. No to kochana pod dobrym okiem jesteś jak masz taką zdolną przyjaciółkę, nauczy Cię i juz jesienno-zimowe wieczory będą przyjemniejsze. No te Twoje skrzynki piękne są, myślałam ,że kupiłaś . Taki teraz właśnie jest stajl

Jeszcze na priv Ci napiszę to co miałam napisać

SlonecznyOgrod 20:31, 18 lis 2017

Monia81 napisał(a)

Oj szkoda, że nie mam cię bliżej

No szkoda, że Ciebie nie ma bliżej
SlonecznyOgrod 20:50, 18 lis 2017

effka napisał(a)

O, nie wiedziałam, że trzeba je okrywać, muszę im ubranka kupić. Dzięki za uświadomienie.

Ten żółty jest wrażliwszy na przemarzanie, chociaż w pierwszych latach trzeba okryć. Ja swojego też okryję Szkoda, żeby sie zmarnował, bo jest piekny.
SlonecznyOgrod 20:58, 18 lis 2017

gosika67 napisał(a)
Fotki super, zobacz czy ten nasz perukowiec nie jest fotogeniczny? O każdej porze wygląda pięknie,ten klucz na niebie uchwyciłaś.
U mnie też ptaszki zawitały , ale tylko dlatego,że koty poszły w plener.

Mój mały jest ten perukowiec , ale juz sie bierze, może będzie teraz szybciej rósł.
Twój juz duzy, ten twój to jeszcze inne liscie miał, takie z kułeczkami jak jakies guziki, ciekawie to wyglądało, zresztą pisałam Ci.
Tak, klucz gęsi, na porannej sesji. Gęgały , no je ciach od razu.

Słuchaj Gosia, ja myslę, że jak nasypiesz słonecznika, czy powiesisz kule tłuszczowe czy tez słoninkę wysoko to ptaszki tez przylecą.
Ja lubie je obserwować, więc jak najbliżej okna.
SlonecznyOgrod 21:01, 18 lis 2017

gosika67 napisał(a)
Widzę,że tak samo wykorzystałyśmy dzisiejszy poranek i czas.Co do choinki to będę się odzywać.

No, prawie cały dzień przed laptopem, juz mnie plecy bolą, nie nauczona jestem siedzieć.
Musze się oderwać bo robota czeka, jeszcze zdążę coś zrobić, bo zamówień sporo czeka. Ok, jak coś to choinka jest
ElzbietaFranka 21:45, 18 lis 2017

Daria, ale piekne cudenka. U mnie tyle szyszek musze pozbierac i tez cos zrobic. Ciagle narzekam na brak czasu. Krotki dzien wiec z jesiennymi porzadkami nie mozna zaszalec no i inne stale obowiązki tez zabierają duzo czasu.
ElzbietaFranka 21:49, 18 lis 2017

Jak pieknie, juz oszronione. Daria bombki bomba.