Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Magnolia"

Ogródek Anity 22:40, 23 kwi 2014

Do góry
Margarete napisał(a)
Anitko slicznie u ciebie, a te rózowe naprawde ładne, Irenka ma rację ale powalcz z dostawca przecież z ziemi ci nie każe wykopywac i zwracać......chyba....!? A może da jakis gratis w zamian za pomyłkę....

Dzieki za fotki mojej "chrześnicy"
Moja magnolia po dzisiejszej burzy starciła wszystkie kwiaty a tulipany......szkoda gadac, grad spustoszenie zrobił wśród tych rozwiniętych, takie wiatraki-roztrzepańce z nich zostały..........wrzuciłam foty u siebie po burzy.
A u ciebie nie narozrabiało w ogrodzie ? blisko ode mnie jestes przecież..........

A i jeszcze mam pytanie co to jest to co kwitnie na czerwono obok szafirków na której z dzisiejszych
fotek ?

O burzy napisałam u ciebie....a to co kwitnie na czerwońo to chyba rh miniaturki jakieś-nie wiem, bo to z ery przedogrodowiskowej....Bożenka sie wypowie jak przyjedziecie do mnie na pokaz róż!
Ogród cioci 22:38, 23 kwi 2014

Do góry
elzbieta_g napisał(a)
skalnice cudne, magnolia kwitnie, reklamacja prawie załatwiona, o kąciku winkowym nie wspomnę
wiosna na całego , buziaki

Eluś wiosna, wiosna
Ogródek Anity 22:35, 23 kwi 2014

Do góry
Anitko slicznie u ciebie, a te rózowe naprawde ładne, Irenka ma rację ale powalcz z dostawca przecież z ziemi ci nie każe wykopywac i zwracać......chyba....!? A może da jakis gratis w zamian za pomyłkę....

Dzieki za fotki mojej "chrześnicy"
Moja magnolia po dzisiejszej burzy starciła wszystkie kwiaty a tulipany......szkoda gadac, grad spustoszenie zrobił wśród tych rozwiniętych, takie wiatraki-roztrzepańce z nich zostały..........wrzuciłam foty u siebie po burzy.
A u ciebie nie narozrabiało w ogrodzie ? blisko ode mnie jestes przecież..........

A i jeszcze mam pytanie co to jest to co kwitnie na czerwono obok szafirków na której z dzisiejszych fotek ?
Ogród cioci 22:21, 23 kwi 2014

Do góry
skalnice cudne, magnolia kwitnie, reklamacja prawie załatwiona, o kąciku winkowym nie wspomnę
wiosna na całego , buziaki
Ogród cioci 22:09, 23 kwi 2014

Do góry
No i udało się z reklamacją
Ja po moj]ej reklamacji cisów nie dostałam żadnej odpowiedzi...ale cisy wygląda, że będą żyć
[
Magnolia piękna a obrazek cudny
W kamiennym kręgu od początku 21:42, 23 kwi 2014

Do góry
GorAna napisał(a)
Moja magnolia

Uwielbiam te kwiaty, moge na nie patrzeć bez końca, jak tam na budowie

Pozdrawiam poświątecznie
Słoneczny ogród słonecznej safikey 21:31, 23 kwi 2014

Do góry
Magnolia ma piękne pąki. Widzę, że jej dobrze. Moja posadzona 3 lata temu nie chce zakwitnąć. Pięknie Twoje roślinki zaczynają się budzić. Nie mogę się doczekać jak Twoja rabat przy domu eksploduje.
W kamiennym kręgu od początku 21:00, 23 kwi 2014

Do góry
Moja magnolia

Ogród cioci 20:09, 23 kwi 2014

Do góry
Katkak napisał(a)
O, a ja dziś Gosiu dokupiłam jeszcze dwie skalnice Mnie też urzekły, są takie subtelne, delikatne Widzę, że magnolia postanowiła zakwitnąć Moja już śmieci Ależ te twoje tulipki przepiękne, jest na czym oko zawiesić. A ja posadziłam parę na krzyż, ale to był debiut, na jesień się poprawię Pozdrawiam

Kasiu tulipanki kocham bardzo Sadziłam przez parę lat więc tyle się uzbierało
Ogród cioci 20:06, 23 kwi 2014

Do góry
O, a ja dziś Gosiu dokupiłam jeszcze dwie skalnice Mnie też urzekły, są takie subtelne, delikatne Widzę, że magnolia postanowiła zakwitnąć Moja już śmieci Ależ te twoje tulipki przepiękne, jest na czym oko zawiesić. A ja posadziłam parę na krzyż, ale to był debiut, na jesień się poprawię Pozdrawiam
Makowo na Kociewiu 19:31, 23 kwi 2014

Do góry
dzisiejsza magnolia
Miejska ogrodniczka :) 17:44, 23 kwi 2014

Do góry
Małgoś, gdzie Ty zmieściłaś te wszystkie roślinki??? hihi
Magnolia boska. Pod magnolią, w dywanie z kwiatów, też I te wszystkie kwitnące kwiatki!
Następnej zimy schowaj różę na pniu, teraz ewidentnie miałaś szczęście, mi wymroziło kilka razy z rzędu opatulone rośliny, przeżyła tylko ta schowana do piwnicy (u Teściów, bo własnej nie mamy).

pozdrawiam!!
Pomysł na ogród 17:04, 23 kwi 2014

Do góry
Skula napisał(a)

tak , niezapominajki są super piękne - żałuję że kupiliśmy tylko dwie sadzonki - długo one kwitną?
a i tak będę szukał jeszcze - chcę powiększyć tą "plamę"

Niezapominajki w zasadzie kwitną długo - tylko potem nie są już tak intensywnie niebieskie. Nie szukaj więcej one się bardzo rozsiewają, niedługo same sobie powiększą tą plamę
Co do smardzów to niestety wiem tyle co Ty - myślałam że masz jakiś pomysł na nie - ale od czego w końcu jest wujek google
Zakupów bylo więcej tylko się rano karta do aparatu zepsuła Dzięki - Magnolia to przypadek ale miły i mam nadzieję, że w końcu uda mi się zobaczyć te fotki
Miejska ogrodniczka :) 16:37, 23 kwi 2014

Do góry
Anita1978 napisał(a)
Wszystko pięknie ci kwitnie! Pień magnolii- hmmm....zależy z której strony patrzysz....
A lilii zazdroszczę, bo u mnie zniknęły....nornice? Tyyyyle kasy..... no i miejsce puste teraz na rabacie....

No nareszcie i u mnie zrobiło się kolorowo
Szkoda lilii, pewnie faktycznie nornice miały wyżerkę Uwielbiam je, ciągle dosadzam nowe i nigdy nie mam dosyć...

Luiza napisał(a)
Magnolia rzeczywiście niesamowita!!

Dzięki Kasiu :*
Miejska ogrodniczka :) 16:29, 23 kwi 2014

Do góry
Magnolia rzeczywiście niesamowita!!
Ogród, który ciągle zmieniam 10:12, 23 kwi 2014

Do góry
Witam przepiękne kule bukszpanowe, takie soczyste i zdrowe, widać, że są zadbane przejrzałam Twój ogród, bardzo podoba mi się magnolia, ogólny klimat ogrodu będę śledzić Tówj wątek i zapraszam do siebie
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 09:02, 23 kwi 2014

Do góry
Aga a jak pachnie? Magnolia przesłodko o tulipanki delikatnie. Wczoraj było bezwietrznie i wszystko dało się czuć intensywniej.
To ci chłopaki kochane

Aniu pierwszy raz mam jaskry ale zachwyciły mnie od razu. Jestem ciekawa jak długo dadzą radę pięknie wyglądać

Elu teraz będę równała żywopłot z tuj pod płotkiem i dosadzała tam, gdzie są za duże prześwity bo chcę szybko zasłonić beton. Tulipanki naprawdę dają cudowny efekt. Ogród aż razi od żółci

Wczoraj miało padać ale nie padało. Burza gdzieś chodziła wkoło ale na szczęście do nas nie przyszła.
Dziś mają przyjechać panowie i zakładać resztę płotu od warzywnika. Przyjadą? A któż to wie.
Kompostownik miał być drewniany a będzie też betonowy, przysłonięty tujami. Mąż stwierdził, że drewniany zgnije i jego praca pójdzie na marne. Cóż cieszę się, że będzie kompostownik.

Pojawiły się u mnie mszyce na różach. Czemu już? Czemu tak wcześnie? U was też już są? Co polecacie na opryski przeciw tym żarłokom?
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 08:37, 23 kwi 2014

Do góry
Pozdrowienia odczytałam, ale magnolii nie zobaczyłam uroki starego wodoszczelnego samsunga
Dziękuję, w każdym razie! A moja magnolia ma cały 1 pąk kwiatowy i jeszcze nie kwitnie masakra
Ogród ogrodniczki 08:00, 23 kwi 2014

Do góry
Basiu, piękna ta Twoja magnolia....a i ocały ogród budzący się wiosenneie piękny
Pozdrawiam
Ogród w Tarnowie 22:41, 22 kwi 2014

Do góry
Magnolia przekwitła to kolej na wiśnie japońską

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies