Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

akanta 22:03, 06 maj 2014

To faktycznie trzeba pomagać .To już dziś gratuluję ,że się rodzinka powiększa i dobrej nadziei w rozwiązaniu życzę.! To Jagódko pierwsze wnucze.Ja jeszcze babcią nie jestem ale widzę jak dziadkowie szaleją na punkcie wnucząt i pewnie ze mną też tak będzie.
Jag_58 22:07, 06 maj 2014

akanta napisał(a)
To faktycznie trzeba pomagać .To już dziś gratuluję ,że się rodzinka powiększa i dobrej nadziei w rozwiązaniu życzę.! To Jagódko pierwsze wnucze.Ja jeszcze babcią nie jestem ale widzę jak dziadkowie szaleją na punkcie wnucząt i pewnie ze mną też tak będzie.

Nie Aniu drugie ,pierwszy wnuk ma rok i 5 miesięcy
FrancoPolo 22:11, 06 maj 2014

Zostawiłem ci odpowiedź u mnie. Pozdrawiam.
akanta 22:17, 06 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Nie Aniu drugie ,pierwszy wnuk ma rok i 5 miesięcy

To teraz życzę ci wnusi a właściwie nie ważne zdrowego pięknego i radosnego bobaska.!
Jag_58 22:31, 06 maj 2014

akanta napisał(a)

To teraz życzę ci wnusi a właściwie nie ważne zdrowego pięknego i radosnego bobaska.!

Z tego co wiemy ma być drugi wnusio ,chociaż niespodzianki się zdarzają ,ale my już kochamy go z całego serca najważniejsze żeby był zdrowy
akanta 22:33, 06 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Z tego co wiemy ma być drugi wnusio ,chociaż niespodzianki się zdarzają ,ale my już kochamy go z całego serca najważniejsze żeby był zdrowy

O c z y w i ś c i e i mama też !
FrancoPolo 22:39, 06 maj 2014

Witam ponownie. Wyobraż sobie że po raz pierwszy odkąd mam ogród wysiały się i zakiełkowały nasiona klonu Katsura. Zebrałem je i posadziłem do doniczek 15 szt. Oprócz tego zebrałem nasiona w ubiegłym roku i też miesiąc temu posiałem w doniczce i już wschodzą. Zima była u nas nadzwyczaj łagodna i chyba nasiona naturalnie przeszły stratyfikację. Ciekawe co się z tego uchowa.
akanta 22:43, 06 maj 2014

Magnolia Pinkie

Jag_58 22:45, 06 maj 2014

akanta napisał(a)
Magnolia Pinkie

Aniu piękna magnolia ,zachwyca
akanta 22:47, 06 maj 2014

FrancoPolo napisał(a)
Witam ponownie. Wyobraż sobie że po raz pierwszy odkąd mam ogród wysiały się i zakiełkowały nasiona klonu Katsura. Zebrałem je i posadziłem do doniczek 15 szt. Oprócz tego zebrałem nasiona w ubiegłym roku i też miesiąc temu posiałem w doniczce i już wschodzą. Zima była u nas nadzwyczaj łagodna i chyba nasiona naturalnie przeszły stratyfikację. Ciekawe co się z tego uchowa.
.

Ale masz szczęście ,to małą plantację założysz .Oby szybko rosły to jeszcze zarobisz na inne rarytasy i dodatkowe doświadczenie zdobędziesz.