Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 22:34, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Gabrysiu ja również się cieszę ze spotkania. Już przed spotkaniem wiedziałam że jesteś niezwykle sympatyczna! Nie wiem jak Wy to robicie, co pijecie, co bierzecie w tym Wrocku żeście wszyscy tacy energetyczni buziaki przesyłam!

Jak to co biorą?.....trafffki w każdym ogrodzie rosną....
.....Gabisiu cudnie wyglądasz na tych spotkaniowych zdjęciach, ocząt nie widzę, ale uśmiech Kobito masz rozbrajający....buziam mocno i na fotki czekam, bo dawno nie było.....tych ogrodowych oczywiście....wiem, wiem pogoda teraz do kitu...dam Ci ze dwa dni
Moje zmagania ogrodowe 17:05, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Ewelinko też mi przykro, śmieje się że z nadmiaru wrażeń miałam pomroczność (żeby nie było nic nie piłam % nawet Ani monte nie zauważyłam, a rozglądałam się za nią Może wybierzecie się do mnie nadrobimy

Pomroczność to i ja miałam, starałam się wypatrzeć jak najwięcej osób, ale ogrody mnie rozpraszały
Megi się wybiera, może i ja to przegadam z moim M
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:38, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
błagam Cię wzór, autorytet... Ja mam taki trochę amerycki charakter nawet jak się świat wali jest OK

mnie się podobasz bardzo z tym amerykanckim, naprawdę możesz być wzorem bardzo sie cieszę, ze mogłam cię na żywo usciskać
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:01, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
taaaak, mega pozytywna Jeśli ktoś kogo nie znasz robi na Tobie wrażenie i gdzieś pozytywnie się w Tobie 'kołacze' tz że to ktoś wyjątkowy

normalnie się rumienię!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:56, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Irenko dziękuję! cokolwiek bym o Tobie napisała zabrzmi banalnie... Siedzisz w mojej głowie od dnia kiedy Cię ujżałam w Claudi w 2004 Buziam serdecznie

Jej, Aniu! to ci dopiero niebanalne!
bardzo się cieszę, że cię poznałam w realu, tak właśnie sobie cię wyobrażałam, młodziutkie, wdzięczne dziewczę, a to przecież mam dorodnych synków
mam nadzieję, ze to nie ostatnie nasze spotkanie,może kiedyś do twojego ogrodu zawitam, bo niezmiernie podziwiam, co tam tworzysz
a tu uśmiechnięta i zajęta rozmową z Wieloszką
widać osobistego ogrodnika Marcina i kawałek Kubusia
Moje zmagania ogrodowe 12:09, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
aaa te żurawki to w melonie? czy były georgia peach i po ile?

wszystkie odmiany po 8,50 zł, GP chyba były, bo nawet z Eweliną o nich rozmawiałyśmy,
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:27, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
błagam Cię wzór, autorytet... Ja mam taki trochę amerycki charakter nawet jak się świat wali jest OK

Amerycki powiadasz - chciałabym, żeby to było zaraźliwe, bo mało takich ludzi wokoło.
Dla mnie też wzór i autorytet. Nie wiedziałaś, że masz tylu fanów ???
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:17, 24 cze 2013

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
Ania...twój ogród zachwyca,kule super!
Jesteś dla mnie autorytetem,nawet opowiadałam wczoraj na imprezie o tobie
...praca,dzieci i ogród perfekcyjny...chcieć to móc!
A większość tylko narzeka,ale podobno my Polacy już tak mamy
Spotkanie super,oglądałam zdjęcia i się zachwycałam,ogrodami...wami
Buziaki!

Magnolia...czekamy na Twój wątek!!!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:54, 24 cze 2013

Do góry
magnolia napisał(a)

Właśnie przyszłam napisać Ci że mnie sobą zauroczyłaś dziewczyno, a tu taki miły wpis.
Watek założę, musiałam obiecać.

[/quote
Wiesz, że trzymam Cię za słowo! Nie wiem czy pamiętasz, że za Twoją sprawą mam macieżankę w gazonach i jestem z niej baaardzo zadowolona
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 09:52, 24 cze 2013

Do góry
Margaret mi również było miluchno, ja mówię, że miałam zaćmienie umysłu ze względu na nadmiar emocji
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:49, 24 cze 2013

Do góry
atena35 napisał(a)
Alle Wy rozemocjonowane wszystkie Super
Już nawet sprawdziłam ile od Zabrza jest Łomża , alle dalleko
Właśnie u Neomi napisałam "po czasie swierdzam, że nie na moje zdrowie takie emocje, takie rozdarcie wewnęrzne z kim porozmawiać gdzie w danym momencie być"
Wcale nie tak daleko Madżen mi obiecała być... a Wrocław dalej no chyba że świat się przewróci do góry nogami ale mam nadzieję, że nie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:46, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Muszę TO napisać, jako że Magnolia nie posiada wąku (o zgrozo!), ale obiecała poprawę. Magnolio patrząc na Ciebie u Anuli jaśmin z magnolią pomyliłam jesteś niesamowita, ciepła, wrażliwa. Pomyślałam taka młodziutka dziewczyna a ma taką wiedzę, takie doświadczenie...po tym jak powiedziałaś o najstarszej lattorośli szczękę z ziemi podnosiłam podziwiam!

Właśnie przyszłam napisać Ci że mnie sobą zauroczyłaś dziewczyno, a tu taki miły wpis.
Watek założę, musiałam obiecać.

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:45, 24 cze 2013

Do góry
rozajerycha napisał(a)

Ja za to Ciebie bez problemu jestem wzrokowcem.Zreflektowałaś się winem )))))))))))))))))))))))))Żarty Ana tyle ludzi do identyfikacji można kota dostać )))))))))))Boćka pomyliłam sobie z inną istotą muszę jej to jakoś wyjaśnić ,ale nie mam odwagi ))))))))))))
Byłaś na pierwszym święcie w Komorowie,ale wtedy się minęłyśmy.

Martuś ja Cię pamiętam doskonale, to tylko takie pierwsze zaćmienie umysłu było Kolorowe rabaty to jeden z pierwszych ogrodów do jakiego trafiłam na ogrodowisku. Na pierwsze spotkanie przyjechałaś po mnie, chyba nawigacja Wam zaszwankowała (?) A Bociula się nie bój Ona dobrotliwa kobitka , najwyżej jakieś zawiniąko Ci podżuci wiem, wiem... ale cuda się zdarzają. Wytrwałości Ci życzę!
Ogród Magdalenka 09:28, 24 cze 2013

Do góry
Madziula bardzo krótkie te nasze spotkanie, jestem niepocieszona... po czasie swierdzam, że nie na moje zdrowie takie emocje, takie rozdarcie wewnęrzne z kim porozmawiać gdzie w danym momencie być echhhh buziam serdecznie!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:18, 24 cze 2013

Do góry
Aga bylo mi szalenie miło Cię poznać, jeseś niesamowicie sympatyczna, energetyczna. SUPCIO! Teraz nikt mnie nie przekona żeście z Madżenko nie spokrewnione Pozdrów swojego M i trzymam kciuki za wszyskie przyszłe działania okołotynkowe jak ja załuję że tak daleko mieszkamy od siebie buuu cóż za niesprawiedliwość losu...
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 23:41, 23 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
jeśli o Łomżingu to ze mną cieszę się że pomogłam.

Tak, dziekuję raz jeszcze.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:32, 23 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

Martuś Ty wiesz że Cię na począku nie poznałam szukałam w pamięci skąd skąd skąd znam. Stwierdziłam że nadmiar wrażeń mnie otępił

Ja za to Ciebie bez problemu jestem wzrokowcem.Zreflektowałaś się winem )))))))))))))))))))))))))Żarty Ana tyle ludzi do identyfikacji można kota dostać )))))))))))Boćka pomyliłam sobie z inną istotą muszę jej to jakoś wyjaśnić ,ale nie mam odwagi ))))))))))))
Byłaś na pierwszym święcie w Komorowie,ale wtedy się minęłyśmy.

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 23:23, 23 cze 2013

Do góry
jeśli o Łomżingu to ze mną cieszę się że pomogłam.
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 23:20, 23 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

Debro niestety jakoś nie było mi dane porozmawiać z Tobą... osoba o którą pytasz to Ania prawie moja sąsiadka
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2875-ogrod-na-gorce

Bardzo dziekuję, tak pamietałam, ze na górce, ale nie było jak znaleźć..
Pozdrawiam sasiadke i Ciebie, rozmawiałysmy przez chwilę grupowo - tak mysle - o 'ŁOMZYINGU' z Szefową.
Tak to jest na tych spotkaniach - tak duzo się dzieje! Ale tez to jest cudne.
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego ugoru na Podlasiu - sierpień 2013 23:19, 23 cze 2013

Do góry
Asiu wierzę w Ciebię
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies