Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:31, 25 cze 2013

Do góry
asc napisał(a)
Ale numer z Konstancją
Ale ja chyba też bym Cię nie poznała.. wiec muszę trochę ratować honor neuronu Konstancjii...

I masz już tak kwitnącą jeżówkę??? Piękna czerwona...... i po drodze do B. łąki z czerwonych maków.. jak moje paznokcie..... czasu nie było sie zatrzymać.. szkoda..... bo lecieliśmy spóźnieni
A wracaliśmy jeszcze szybciej, bo się trochę pokićkało sytuacyjnie.... ale na szczęście wszytko OK... skończyło się na strachu... i foto z maczkami nie ma........ a były takie piękne... podlaskie... u nas takich maków w polach nie ma...... maki i chabry.. pamiętam......

ojtam ojtam, było mineło
Anuś jak nic musisz przyjechać ponownie na podlaską ziemię Jeżówki kwitną bo kupione w tym roku, napewno były pędzone... Wszystkie miały być jednej odmiany, w kolorze pomarańczowym ale bardzo mi się podobają mimo wszystko!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:27, 25 cze 2013

Do góry
trawy po florowicie siegają mi prawie do ramienia

a te muszą je jeszcze gonić ,

a miskany na to 'nas nie dogoniat'
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:22, 25 cze 2013

Do góry
i mnustwo zapachu

oraz czarujące wielkoludy

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:19, 25 cze 2013

Do góry
Po całym dniu wlizłam na forum i teraz nie zasnę dziękuję za miłe słowa na mój temat...
w podzięce moje jeżóweczki

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 22:34, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Gabrysiu ja również się cieszę ze spotkania. Już przed spotkaniem wiedziałam że jesteś niezwykle sympatyczna! Nie wiem jak Wy to robicie, co pijecie, co bierzecie w tym Wrocku żeście wszyscy tacy energetyczni buziaki przesyłam!

Jak to co biorą?.....trafffki w każdym ogrodzie rosną....
.....Gabisiu cudnie wyglądasz na tych spotkaniowych zdjęciach, ocząt nie widzę, ale uśmiech Kobito masz rozbrajający....buziam mocno i na fotki czekam, bo dawno nie było.....tych ogrodowych oczywiście....wiem, wiem pogoda teraz do kitu...dam Ci ze dwa dni
Moje zmagania ogrodowe 17:05, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Ewelinko też mi przykro, śmieje się że z nadmiaru wrażeń miałam pomroczność (żeby nie było nic nie piłam % nawet Ani monte nie zauważyłam, a rozglądałam się za nią Może wybierzecie się do mnie nadrobimy

Pomroczność to i ja miałam, starałam się wypatrzeć jak najwięcej osób, ale ogrody mnie rozpraszały
Megi się wybiera, może i ja to przegadam z moim M
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:38, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
błagam Cię wzór, autorytet... Ja mam taki trochę amerycki charakter nawet jak się świat wali jest OK

mnie się podobasz bardzo z tym amerykanckim, naprawdę możesz być wzorem bardzo sie cieszę, ze mogłam cię na żywo usciskać
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:01, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
taaaak, mega pozytywna Jeśli ktoś kogo nie znasz robi na Tobie wrażenie i gdzieś pozytywnie się w Tobie 'kołacze' tz że to ktoś wyjątkowy

normalnie się rumienię!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:56, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Irenko dziękuję! cokolwiek bym o Tobie napisała zabrzmi banalnie... Siedzisz w mojej głowie od dnia kiedy Cię ujżałam w Claudi w 2004 Buziam serdecznie

Jej, Aniu! to ci dopiero niebanalne!
bardzo się cieszę, że cię poznałam w realu, tak właśnie sobie cię wyobrażałam, młodziutkie, wdzięczne dziewczę, a to przecież mam dorodnych synków
mam nadzieję, ze to nie ostatnie nasze spotkanie,może kiedyś do twojego ogrodu zawitam, bo niezmiernie podziwiam, co tam tworzysz
a tu uśmiechnięta i zajęta rozmową z Wieloszką
widać osobistego ogrodnika Marcina i kawałek Kubusia
Moje zmagania ogrodowe 12:09, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
aaa te żurawki to w melonie? czy były georgia peach i po ile?

wszystkie odmiany po 8,50 zł, GP chyba były, bo nawet z Eweliną o nich rozmawiałyśmy,
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:27, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
błagam Cię wzór, autorytet... Ja mam taki trochę amerycki charakter nawet jak się świat wali jest OK

Amerycki powiadasz - chciałabym, żeby to było zaraźliwe, bo mało takich ludzi wokoło.
Dla mnie też wzór i autorytet. Nie wiedziałaś, że masz tylu fanów ???
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:17, 24 cze 2013

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
Ania...twój ogród zachwyca,kule super!
Jesteś dla mnie autorytetem,nawet opowiadałam wczoraj na imprezie o tobie
...praca,dzieci i ogród perfekcyjny...chcieć to móc!
A większość tylko narzeka,ale podobno my Polacy już tak mamy
Spotkanie super,oglądałam zdjęcia i się zachwycałam,ogrodami...wami
Buziaki!

Magnolia...czekamy na Twój wątek!!!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:54, 24 cze 2013

Do góry
magnolia napisał(a)

Właśnie przyszłam napisać Ci że mnie sobą zauroczyłaś dziewczyno, a tu taki miły wpis.
Watek założę, musiałam obiecać.

[/quote
Wiesz, że trzymam Cię za słowo! Nie wiem czy pamiętasz, że za Twoją sprawą mam macieżankę w gazonach i jestem z niej baaardzo zadowolona
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 09:52, 24 cze 2013

Do góry
Margaret mi również było miluchno, ja mówię, że miałam zaćmienie umysłu ze względu na nadmiar emocji
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:49, 24 cze 2013

Do góry
atena35 napisał(a)
Alle Wy rozemocjonowane wszystkie Super
Już nawet sprawdziłam ile od Zabrza jest Łomża , alle dalleko
Właśnie u Neomi napisałam "po czasie swierdzam, że nie na moje zdrowie takie emocje, takie rozdarcie wewnęrzne z kim porozmawiać gdzie w danym momencie być"
Wcale nie tak daleko Madżen mi obiecała być... a Wrocław dalej no chyba że świat się przewróci do góry nogami ale mam nadzieję, że nie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:46, 24 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Muszę TO napisać, jako że Magnolia nie posiada wąku (o zgrozo!), ale obiecała poprawę. Magnolio patrząc na Ciebie u Anuli jaśmin z magnolią pomyliłam jesteś niesamowita, ciepła, wrażliwa. Pomyślałam taka młodziutka dziewczyna a ma taką wiedzę, takie doświadczenie...po tym jak powiedziałaś o najstarszej lattorośli szczękę z ziemi podnosiłam podziwiam!

Właśnie przyszłam napisać Ci że mnie sobą zauroczyłaś dziewczyno, a tu taki miły wpis.
Watek założę, musiałam obiecać.

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:45, 24 cze 2013

Do góry
rozajerycha napisał(a)

Ja za to Ciebie bez problemu jestem wzrokowcem.Zreflektowałaś się winem )))))))))))))))))))))))))Żarty Ana tyle ludzi do identyfikacji można kota dostać )))))))))))Boćka pomyliłam sobie z inną istotą muszę jej to jakoś wyjaśnić ,ale nie mam odwagi ))))))))))))
Byłaś na pierwszym święcie w Komorowie,ale wtedy się minęłyśmy.

Martuś ja Cię pamiętam doskonale, to tylko takie pierwsze zaćmienie umysłu było Kolorowe rabaty to jeden z pierwszych ogrodów do jakiego trafiłam na ogrodowisku. Na pierwsze spotkanie przyjechałaś po mnie, chyba nawigacja Wam zaszwankowała (?) A Bociula się nie bój Ona dobrotliwa kobitka , najwyżej jakieś zawiniąko Ci podżuci wiem, wiem... ale cuda się zdarzają. Wytrwałości Ci życzę!
Ogród Magdalenka 09:28, 24 cze 2013

Do góry
Madziula bardzo krótkie te nasze spotkanie, jestem niepocieszona... po czasie swierdzam, że nie na moje zdrowie takie emocje, takie rozdarcie wewnęrzne z kim porozmawiać gdzie w danym momencie być echhhh buziam serdecznie!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:18, 24 cze 2013

Do góry
Aga bylo mi szalenie miło Cię poznać, jeseś niesamowicie sympatyczna, energetyczna. SUPCIO! Teraz nikt mnie nie przekona żeście z Madżenko nie spokrewnione Pozdrów swojego M i trzymam kciuki za wszyskie przyszłe działania okołotynkowe jak ja załuję że tak daleko mieszkamy od siebie buuu cóż za niesprawiedliwość losu...
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 23:41, 23 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
jeśli o Łomżingu to ze mną cieszę się że pomogłam.

Tak, dziekuję raz jeszcze.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies