Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Welka 17:03, 24 cze 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

No pięknie To widac, ze mozna "konie krasc" Tyle pozytywnej energi Pozdrawiam i zal,ze tez nie mogłam byc ale kiedys nadrobie

Trzymam Cię za słowo, że kiedyś pojawisz się na jakimś spotkaniu Ogrodowiska i mam nadzieję, że akurat na nim też będę!
Pozdrawiam
Welka 17:05, 24 cze 2013

ana_art napisał(a)
Ewelinko też mi przykro, śmieje się że z nadmiaru wrażeń miałam pomroczność (żeby nie było nic nie piłam % nawet Ani monte nie zauważyłam, a rozglądałam się za nią Może wybierzecie się do mnie nadrobimy

Pomroczność to i ja miałam, starałam się wypatrzeć jak najwięcej osób, ale ogrody mnie rozpraszały
Megi się wybiera, może i ja to przegadam z moim M
Welka 17:06, 24 cze 2013

Margarete napisał(a)
Ewelinko - miło mi że miąłysmy okazje poznac sie osobiście, wkleje jedna z fotek zrobionych w Miniaturowym ogródku GabiK

Szukałam Twojego wątku, bo chciałam już wczoraj podziękować za spotkanie, ale byłam w naszych ogrodach, a nie w dziale projektowania, zaraz do Ciebie zajrzę
Pozdrawiam i dzięki za zdjęcie
Welka 17:08, 24 cze 2013

kaprys napisał(a)
Dzieki że odwiedziłaś mój ogród. Wczorajsze spotkanie u Danusi było super. W Twoim ogrodzie same perełki. Masz jeszcze dużo miejsca do obsadzania. Ja nie mam już gdzie przysłowiowego "palca" wcisnąć. Pozdrawiam

Mówiłam, że Cie odnajdę.
Miejsce do obsadzenia powoli się kurczy, czekam na ogrodzenie z przodu domu, to wtedy objętość portfela się skurczy, a rabaty poszerzą
Pozdrawiam
Welka 17:10, 24 cze 2013

Megi napisał(a)

wszystkie odmiany po 8,50 zł, GP chyba były, bo nawet z Eweliną o nich rozmawiałyśmy,

GP na 100 % były, nawet wiem gdzie stały - nie na stoliku, tylko górna półka na stojaku
Welka 17:11, 24 cze 2013

irena_milek napisał(a)
Ewelinko, wielkie dzięki za hostę! buziam

Nie dziękuj! Mam nadzieję, że udało się ją jakoś podzielić
Pozdrawiam
Welka 17:14, 24 cze 2013

Jakby ktoś miał wątpliwość, jakie rośliny darzę największą miłością to mała podpowiedź, zakupy od Melona (Megi, Aniu, podliczyłam te znane z nazwy - zbiorek powiększył się do 75 żurawek, 13 żuraweczek i chyba 5 tiarelli)
Boję się tylko jak sobie poradzą, bo deszczu od ponad tygodnia nie było i smaży niemiłosiernie

Welka 17:17, 24 cze 2013

SC, wcześniejsza mi padła, bo była wsadzona w szkółce w taką osłonkę z juty czy czegoś i korzenie się nie rozwijały

Pozdrawiam
barbara_kraj... 18:15, 24 cze 2013

Ewelino, miło było Cię poznać. Okazało się, że mam Cię na jeszcze jednym, dużo ciekawszym zdjęciu. Oto ono
EPODLAS 22:18, 24 cze 2013

Ewelinko, to kolekcja żurawek całkiem pokaźna. To ja jestem żurawkowy pikuś przy tobie Bardzo się cieszę że się spotkaliśmy, do następnego spotkania