Nauka projektowania
21:28, 16 lut 2011
Dzięki Danusiu za to że zajrzałaś
Jeśli chodzi o świerk kłujący to zaplanowany był "Glauca Globosa" a sosna bośniacka "Compact Gem". Wiem Danusiu jakie preferujesz rośliny i ja się do nich przychylam , bo mnie ujęły po prostu. Natomiast "K" kręci noskiem i nie chce teraz świerka serbskiego bo twierdzi , że ma za małą działkę na tak duże drzewa i że zacieni jej taras.
Także wymyślam nowe nasadzenia . Dziękuję Danusiu za pochwałę , ma to dla mnie ogromne znaczenie. Okropnie polubiłam to rysowanie i planowanie i dobrze, że mam tyle koleżanek które potrzebują mojej pomocy
mam co robić przynajmniej
Nie koniecznie kolory czerwono żółto.
W drugiej koncepcji będą trawy i rezygnuję ze świerków, sosny i ilości pęcherznic. Zastosuję może derenia białego 'Elegantisima' z brabantem , trawą . Zobaczymy co z tego wyjdzie . Nie bardzo mam pomysł na połączenie z czymś brzozy ?
'K" kręci noskier również na thuje
ręce opadają 
Jak coś wypocę to zamieszczę obrazek

Także wymyślam nowe nasadzenia . Dziękuję Danusiu za pochwałę , ma to dla mnie ogromne znaczenie. Okropnie polubiłam to rysowanie i planowanie i dobrze, że mam tyle koleżanek które potrzebują mojej pomocy

Nie koniecznie kolory czerwono żółto.
W drugiej koncepcji będą trawy i rezygnuję ze świerków, sosny i ilości pęcherznic. Zastosuję może derenia białego 'Elegantisima' z brabantem , trawą . Zobaczymy co z tego wyjdzie . Nie bardzo mam pomysł na połączenie z czymś brzozy ?
'K" kręci noskier również na thuje

Jak coś wypocę to zamieszczę obrazek