Trzeba koniecznie ogrodzić drzewo płotkiem metalowym, żeby nie niszczył go w dalszym ciągu. Wygląda to strasznie i czy aby to jest jedyny powód takiego stanu?
Budmech, wydaje mi się, nie jest producentem określonej marki a jedynie sprzedaje systemy innych marek, więc na ich temat opinia nie będzie żadną opinią.
My kupujemy u nich rury czasem.
w tym problem że jeszcze nie mam wertykulatora za stanoawiam się kupić Stiga SV 213 E lub Wolf garten VA346 E cenowo podobne tylko nie wiem który lepszy ?
Filc jest słaby trawa średnio zagęszczona.
Dzień Dobry. Te śliwy wiśniowe do projektu opisywanej rabaty to na jakiej wysokości maja być szczepione żeby ładnie wyglądały? I czy śliwa Pisardii też może być czy raczej nigra?
pozdrawiam
Dziękuję za odpowiedź widać że to miejsce jest dla nich stworzone. Na wiosnę chce przesadzić rh wszystkie w jedno miejsce. Łatwiej pielęgnować i dbać o pH gleby jak sa obok siebie. A jak zakwaszasz glebę wokół nich?
Pozdrawiam
Ja mam dwie pary spodni, krzesełko z poduszką i sadzę w ziemię kupną, z worków.
Idzie najszybciej do donic.
Też mam jeszcze jedno pudło, dziś przyszło. Reszta zadołowana w całości.
A ja nawet wiem dlaczego Danus, ciesze sie listopadem, wiatrem hulajacym w kominie i za kolnierzem, zupa gulgajaca w garnku, i...Mysla ze juz niedlugo pierwszy krokus usmiechnie sie do slonka