No do wymiziania
Moja kotka nie tylko aparatu unika ale też głaskania i szczotki. Co skutkowało ogoleniem na zero w zeszłym roku
Mam Purrisian Blue ale nie cieszy się kocim zainteresowaniem. Może dlatego, że nie taka wypasiona kępa jak u ciebie. Najchętniej obgryzane są świeże siewki na ścieżkach.
Dotarło zamowienie online ze szkółki w której chyba nikt stąd jeszcze nie zamawiał. Wybrałam więc wersję płatności „za pobraniem”. Dotarł Gracilimus (pierwszy z lewej), 4 szt. Malepartus oraz 2 szt. rozplenicy Lady U (po prawej). Jestem pozytywnie zaskoczona rozmiarem rozplenic po 15 zł/szt. Miskanty były za 21-23 zł/sztuka. Niemniej mała wpadka się zdarzyła, bo nie spakowali jednej sztuki Silver Charm. Napisałam do nich i niemal od razu odpisali, że doślą w przyszłym tygodniu brakującą sadzonkę.
Zastanawiałam się co cytować - czy powojnika jak Sylwia czy to
Cudnie jest, suszy nie widać wcale. Odętkę wirginijską masz w okolicach stawu, że taka ładna mimo braku opadów? U mnie po kilku latach zanikła. Powojnik szaleje, ale z wdziękiem Kociuch leniwiec wie najlepiej jak nie marnować energii w upały