Biało różowy ogród za płotem.
22:13, 05 paź 2015
Danusiu chciałem posadzić serby w jednym miejscu by stworzyły wysoki żywopłot tak ponad 3 metry, ale mam tam zaledwie 130cm szerokości i zapewne podstawa za kilkanaście lat mogłaby brzydko wyglądać, mam na to nawet lepszą alternatywe, ale niestety o wiele bardziej kosztowną 
Gosiu(Margo) długa droga przed końcem, ale co zrobić, ja byłbym już na finiszu nasadzeń, ale nie dla każdego ogród to priorytet
Gosiu(Ciotka
) myślę, że mój zamysł na tą rabatę się sprawdzi i o dziwo wszystko sadzę z dużym zapasem miejsca
zero upychania. Ja chciałbym skończyć całkowicie tą stronę i najlepiej dosadzić jeszcze troszkę cebulowych, ale muszę negocjować 
Gosiu(malkul) a wiesz jak na mnie narzekają
Gosiu w szczególności liczę na Twoją opinie i krytykę jeżeli coś jest nie tak, bo inne spojrzenie jest dla mnie bardzo cenne
Karolino wiesz co jest najlepsze, że ja też czekam na więcej
Gosiu(Margo) długa droga przed końcem, ale co zrobić, ja byłbym już na finiszu nasadzeń, ale nie dla każdego ogród to priorytet
Gosiu(Ciotka
Gosiu(malkul) a wiesz jak na mnie narzekają
Gosiu w szczególności liczę na Twoją opinie i krytykę jeżeli coś jest nie tak, bo inne spojrzenie jest dla mnie bardzo cenne
Karolino wiesz co jest najlepsze, że ja też czekam na więcej