No faktycznie się znowu trochę zaniedbałam z fotkami tutaj i w sumie to nie wiem czy nadrabiać stare czy wklejać na bieżąco
Co do ławeczki eM jak nigdy się postarał to muszę się i jego chwalić
Jeszcze trochę maja tulipany mi w tym roku poszalały trochę, mam nadzieję że ich wiecej niż w tamtym roku zostanie. Co prawda nornica grasuje ale chyba już tak nie wyjada bo ogonki nadal mocno się trzymają.
Ale fajny zakątek z tymi belkami, czy to podkłady, cegły a pomiędzy beton ? Ale jestem ciekawska, ale lubię takie klimaty do tego płot drewniany i maszyna jak ją ogarniesz koniecznie zrób zdjęcie mam podobną
Mam pytanie do Izy
Kiedyś Ciebie zobaczyłam Carex Remota. Tak mi się spodobała, że nabyłam trzy ale teraz tak się rozkładają na boki jakby cos w nich leżało. Tylko u mnie oprócz jeży nic nie buszuje. Czy one tak mają?
Witam.Kaliny możesz śmiało posadzić.Pokażę zdjęcie że można je posadzić w szpaler i przycinać a nawet formować.Te na zdjęciu mam posadzone poza ogrodem,tam akurat mam łąkę.
No właśnie ta jedna tylko taka wyrywna choć pozostałe też w pąkach . Zobaczymy jak będzie w tym roku bo w zeszłym sezonie byłam rozczarowana ta jeżówką.