Gosiu to ja dziękuję za odwiedziny i obiecuje, że jak się to wszystko wokół nas uspokoi to na pewno przyjedziemy. Mamę masz świetną kobietę, wcale się nie odczuwa, że dopiero co poznana osoba, tyle tematów do rozmowy było
Ja pamiątkowe zdjęcie na pewno Ci wrzucę jak zgram z aparatu, obstawiam do dwóch tygodni bo tak mniej więcej jak cykam to zrzucam na laptopOgród nie przygotowany, ale co tam, towarzystwo najważniejsze Miło z Wami spędziłam ten czas
Gosiu hortensje tam odpadają, tam musi być miejsce na swobodny przepływ wody
Nie wiem czy rozumiecie o które miejsce mi chodzi, o tą dolną półkę po lewej co kaczeńce rosną
to jest koryto rowu
w ubiegłą sobotę najpierw synuś muł ze ścieżek w warzywniku do wiadra zdjął, a potem Emuś wypłukał ile się dało, pewnie jeszcze po opróżnieniu warzywnika jesienią trzeba będzie powtórzyć bo teraz roślin było szkoda
Ten tułacz fajny Może kiedyś go zamówię na teraz dam chyba tą tojeść rozesłana bo mam z czego podzielić to nie będzie żal gdyby pała po zalaniu tak jak kupowanych roślinI będzie kolorem listków i kwiatów pasowała z kaczeńcem i niezapominajką