Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "gardenarium"

Cis - Taxus 21:25, 25 sie 2017

Do góry
Głupio wcale by nie wyglądało, gdybyś zrobiła schodki z cisa.
Polecam Elegantissima i Farmen - jednak cięcie jest konieczne.
Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 21:02, 25 sie 2017

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Ale miałam niespodziankę, bo byli kochani ludzie, których obecności się nie spodziewałam. No i poznałam Agę oraz Sylwię Ogród Agi zachwyca, Sylwię kiedyś odwiedzę, oczywiście jak będzie okazja. Do Agi na pewno wrócę, zaproszenie mam bo bajkowo tam było i tak całkiem inaczej. Te skały Bajka.

A u Kasi, jak zwykle, dopracowane, wysprzątane, nawet kąty za drzewami.
Urocze spotkanie u uroczej Gospodyni.

Płytki już pojechały na miejsce, będę kombinować różne kombinacje.

Dziękujemy jeszcze raz

Wróciliśmy koło 23. Z takim ciężarem trzeba było jechać ostrożnie

Danus cieszę się bardzo że się przydadzą i ślad w świecie zostawią, w końcu tyle razy je układałam że sie tam mój pot i krew ślad swój zostawił
Sprzatanie było w trybie ekspresowym, dobrze że dzieci pojechały na wakacje nie musiałam nic w chałpie robic
Co do ludzi to chciałam Ci zrobic niespodziankę i widze że mi się udało A co do Agi ogrodu to spłatałam jej nieco figla ale miałam nadzieję że właśnie tak to sie potoczy i obie dostaniecie wiatr w skrzydłach - Aga że Cie poznała i mogła sie pochwalić a Ty że poznałaś ją i mogłaś sie zachwycić Piękne miejsca warte są pokazania, nawet lekkim podstępem

A i bardzo dziekuje za sliczny prezent - ja chyba w domu będę na nim klęczeć by nie wybrudzić tego pieknego materiału
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:42, 25 sie 2017

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Jak fajnie było Kochani- dziękuję za niespodziankę w postaci większej ekipy powitalnej i oczywiście za miłe rozmowy. To tak napędza do działania
Zaraz wgram zdjęcia, więc zobaczę jak upamiętniłam spotkanie

Kasiu - Gospodyni miła. Dziękuję jeszcze raz
Aga - też dziękuję za możliwośc oglądania Waszego ogrodu

Nawet nie wiesz jak ja się cieszę że tak to fajnie wyszło Bardzo chciałam zrobic Ci niespodziankę i zaskoczyć że będzie nieco inaczej niż poprzednim razaem i widzę że mi sie udało
Gościć Was z Wiciem to prawdziwa przyjemność bo jesteście niesamowitymi, życzliwymi i mega pracowitymi ludźmi. Do tego spełniacie pewnego rodzaju misję łącząc ludzi i dając im natchnienie by każdego dnia zmieniali swoje ogrody tak jak im w duszy gra.. Za to wielkie dzięki, mnie pomogliście bardzo Dziś robiłam ogród czerwony - jutro wstawie foty bo skończyłam o zmroku Za to wkleiłam u siebie akwarium
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 17:18, 25 sie 2017

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Sylwię kiedyś odwiedzę, oczywiście jak będzie okazja.

Danusiu okazja okazją na pewno się znajdzie Oczywiście zapraszamy Was do Szmaragdowej na ranczo już wczoraj zaprosiłam , ale chyba nie słyszałaś bo gadaliśmy jak najęci
U nas najpiękniej początkiem czerwca jak kwitną naparstnice, ale termin zawsze można dowolnie ustalić
Ten sezon był kiepski dla nas czasowo- remontowo , a dla roślin pogodowo. Taki trudny rok po prostu.
Może uda mi się przed Waszą wizytą przerobić w podwórku ten przybytek co mi sen z powiek spędza....inspiracja jest domek na narzędzia z Twojego artykułu Już nie będzie szpecił na środku podwórka - będzie jego dekoracją i zaskoczeniem co jest w środku
A wczoraj naprawdę było rewelacyjnie
Ranczo Szmaragdowa Dolina 17:06, 25 sie 2017

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Sylwię kiedyś odwiedzę, oczywiście jak będzie okazja.

Danusiu okazja okazją na pewno się znajdzie Oczywiście zapraszamy Was do Szmaragdowej na ranczo już wczoraj zaprosiłam , ale chyba nie słyszałas bo gadaliśmy jak najęci
U nas najpiękniej początkiem czerwca jak kwitną naparstnice, ale termin zawsze można dowolnie ustalić
Ten sezon był kiepski dla nas czasowo- remontowo , a dla roślin pogodowo. Taki trudny rok poprostu.
Moze uda mi się przed Waszą wizytą przerobić w podwórku ten przybytek co mi sen z powiek spędza....inspiracja jest domek na narzędzia z Twojego artykułu Już nie będzie szpecił na środku podwórka - będzie jego dekoracją i zaskoczeniem co jest w środku
A wczoraj naprawdę było rewelacyjnie

Zakładanie trawnika z siewu - trawnik z siewu 12:08, 25 sie 2017

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Widać, że bardzo ładnie wyrównali, ale ulewy mają moc i ich praca została nieco zniweczona. Ja bym nie dosiewała. Za mało czasu upłynęło i zapewne nie wszystkie gatunki traw jeszcze wzeszły.

Masz dwa wyjścia i żadne nie jest jedyne. Możesz dosiewać i możesz nie dosiewać.

Dziękuję Poczekam z dosiewkami tym bardziej, że trawa jest przed pierwszym koszeniem. Jeżeli nie rozkrzewi się, dosieję pod koniec września lub wiosną.
Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 11:46, 25 sie 2017

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Sylwia, no nie powiesz że źle wyszłaś. Wyszłaś obłędnie pięknie

Bardzo dziękuję ale komplementa to się należą Fotografowi raczej
Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 11:46, 25 sie 2017

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Mam pytanie, czy ktoś zrobił zdjęcie akwarium?

Chyba nikt na to nie wpadł , ale Kasia cyknąć może
Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 11:06, 25 sie 2017

Do góry
Mam pytanie, czy ktoś zrobił zdjęcie akwarium?

Jurajski Ogród 11:02, 25 sie 2017

Do góry
Byłam drugim gościem w necie w Twoim Ogrodzie wspaniałym. Teraz patrzę na początki w Ogrodowisku
Jurajski Ogród 11:01, 25 sie 2017

Do góry
A zdjęcia od Kasi są tutaj https://www.ogrodowisko.pl/watek/7213-ogrod-zludzen-i-niespodzianek-cz-ii?page=281
Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 11:00, 25 sie 2017

Do góry
Sylwia, no nie powiesz że źle wyszłaś. Wyszłaś obłędnie pięknie

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:59, 25 sie 2017

Do góry

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:59, 25 sie 2017

Do góry
Po japońsku

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:58, 25 sie 2017

Do góry

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:58, 25 sie 2017

Do góry

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:56, 25 sie 2017

Do góry
Witek biegnie z taczką po płytki oczywiście, ale niechcący zahaczył Kasię

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:55, 25 sie 2017

Do góry
Zaczynam

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:55, 25 sie 2017

Do góry
U Agnieszki relacja jest tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2954-jurajski-ogrod?page=967#
Jurajski Ogród 10:53, 25 sie 2017

Do góry

Do zobaczenia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies