ups, chyba był mały wypadek, ale pewnie mama już nie pamięta nawet
Moja córa zrobiła wczoraj domek dla lalki z kartonu, centralnym ponktem domu jest kibelek i łóżko podwieszane
jak tu teraz zasnąć po obejrzeniu tych cudeniek - moj no 1 to choinka z bladym różem, bo trochę inna i nieopatrzona, ale wszystkie są piękne, wianki też.
Oj przyszła żona będzie szczęściarą
Fakt, nabieranie to najmniejszy problem w całej tej sytuacji, tym bardziej, że mam to luzem wysypane
Kory trochę zostało, ale większość miejsc, które miały być obsypane jest gotowe.
Dzięki, chociaz do Twoich wianków mojemu daleka droga. Ale jak troszke jeszcze potrenuję, może coś sensownego wyjdzie
w moich planach weekendowych - kolejny wianek. Obmyślam koncepcję kolorystyczną, ale chyba pozostanę przy lawendowo-srebrnej, bo ma wisieć na zewnątrz i pasować do reszty ozdób.
Twoje cudowne zielone kokardki widziałam i się pozachwycałam
Napisz Magda, czy jest tu na portalu jakiś ogród, który Ci się szczególnie podoba?
Z Twoim pięknym domem najlepiej korespondowałby nowoczesny ogród, jest tu kilka takich ogrodów i nawet ich właścicielki do Ciebie zaglądają, na pewno do wiosny już jakiś dobry plan się stworzy.