Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

lindsay80 21:43, 09 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

dlatego u mnie na wigili je się grzybową. a jak ma się takich gości jak 93 letnia babcia to barszcz bez "ok" by nie przeszedł
ja wole się napracować ale byc u siebie

Też bym chciała już móc święta zrobić u siebie, ale na razie to niemożliwe, nie jest to jednak jakiś duży problem, bo najważniejsi są bliscy, niestety święta nie zawsze mogą być wesołe i szczęśliwe, ale i na to trzeba być niestety gotowym.
nawigatorka 21:47, 09 gru 2015

Zeta napisał(a)
Ranyyy wy już gotujecie na święta???
Jakby coś za dużo było przyjmę.....braki czasowe mam straaaaszne ...zero czasu a tu już święta tuż tuż......

a dopiero czytała, że w weekend choinkę bedziesz miała. i kto tu jest do przodu?
nawigatorka 21:48, 09 gru 2015

iwka napisał(a)
nie dam rady czytać, jutro w pracy nadrobię a racuchy to i u mnie się smaży

masakra. o tym to chyba nie słyszalam
lindsay80 21:52, 09 gru 2015

siakowa napisał(a)
u mnie podobnie ale najcudownijsza jest MOCZKA czyli gęsty kompot ze śliwek i piernika i tysiaca bakali

właśnie myślę nad zrobieniem tej moczki po raz pierwszy w życiu, masz gdzieś spisany przepis?
mi podała sąsiadka, ale taką robioną na oko, bez podania konkretnych ilości składników
nawigatorka 21:52, 09 gru 2015

lindsay80 napisał(a)

Też bym chciała już móc święta zrobić u siebie, ale na razie to niemożliwe, nie jest to jednak jakiś duży problem, bo najważniejsi są bliscy, niestety święta nie zawsze mogą być wesołe i szczęśliwe, ale i na to trzeba być niestety gotowym.

hmmm smutno choć prawdziwie napisałaś.
ja wspowadzałam się do domu 17 grudnia cztery lata temu - rozpakowywaliśmu się tydzien, bałagan nieustający, płaczące dziecko bo uczyło się nowego miejsca. brak drzwi wewnętrznych, schodów, mebli... ale i tak święta były u nas. rodzice, dziadkowie, przyjaciele... oj dzialo się. Mnie na wigilie nikt z domu nie ruszy
nawigatorka 21:52, 09 gru 2015

lindsay80 napisał(a)

właśnie myślę nad zrobieniem tej moczki po raz pierwszy w życiu, masz gdzieś spisany przepis?
mi podała sąsiadka, ale taką robioną na oko, bez podania konkretnych ilości składników

to Wam juz sernik po tym nie potrzebny
Zeta 21:54, 09 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

a dopiero czytała, że w weekend choinkę bedziesz miała. i kto tu jest do przodu?

Hihi no właśnie żeby potem trochę czasu wreszcie na odpoczynek znaleźć hihihi❤️
Magda70 21:56, 09 gru 2015

Ta moczka to by pewnie mojemu eM smakowala....on uwielbia bakalie...i slodkości. Ja wolę salatki
amelia_b 21:58, 09 gru 2015

iwka napisał(a)
nie dam rady czytać, jutro w pracy nadrobię a racuchy to i u mnie się smaży
Bo my Iwonka wschód to i racuchy mamy
siakowa 21:59, 09 gru 2015

lindsay80 napisał(a)

oj nie ja sie za to nie tykamnto moja mama robi ale tez na oko