Fajny pomysł a tą ławką murowaną, jestem pod wrażeniem i zastanawiam się nad skopiowaniem jeśli pozwolisz?? Jako siedzisko będą te cieniutkie deseczki?
Ewka, ostatni raz byłam u Ciebie jak zaczęliście rozbierać stodołę a dzisiaj dużo musiałam się cofnąć aby zobaczyć efekty! Idziecie jak burza...i bardzo mi się podoba Jak oceniasz stan cegły? Bo na zdjęciach zle nie wygląda!
I nawiązując do toczącej się dyskusji o ogrodach to z wielką radością stałbym się posiadaczką takiej działki jak Twoja...bardzo tęsknię za dużym ogrodem...
Uwielbiam widok nowej, świeżo co wychodzącej trawy Ta soczsta, limonkowa zieleń! Ach kocham po prosto i chyba dlatego przez cały sezon zawsze gdzieś sobie zrobie dosiewkę
Polinko, wiesz, to różnie bywa, ale co będę tracić siły i zamartwiać się, jak na coś nie mam wpływu, to jak kopanie się z koniem
a za ogród dziękuję, powoli zbliżam się do swojego ideału, o ile po drodze nowy nie wymyślę
Uważam, że koniecznie musisz mieć leżak i z książką, bo wiem, że już masz, leżeć, czytać i kontemplować ogród
buczki w końcu coraz ładniejsze, choć to jeszcze nie do końca ich wybarwienie
Poczytałam o cisie i myślę, że i tak ładny wynik Na taką ilość tylko jeden "umartwiony" to nie jest zle. Wiadomo, że zawsze szkoda ale mogło być gorzej...
Tulipkami się pozachwycałam, zakupy niedzielne obejrzałam
Lubię zdjęcia gdzie mogę zobaczyć szerszy obraz ogrodu. Leżaki dalej mnie prześladują albo mam takie szczęście, że wszędzie je widzę
Powtarzam się kolejny raz ale ogród masz wspaniały i chyba w całości oddaje Twój niepowtarzalny charakter i optymizm, którego osobiście bardzo Ci zazdroszczę