Tak rojniki, pięknie w tym roku się rozrastają. Nawet nową rojnikową mini skalniakową rabatkę zrobiłam. Jutro zrobię zdjęcie w całości to pokaże jak teraz wygląda
Ale traszkę jej mam.
Dziękuję w imieniu kwitnących roślinek.
Warzywnik w miarę dobrze rośnie.
Ja będzie ciepło to i inne warzywa nadrobią
Zakupy uwielbiam oczywiście te ogrodowe
Dziś pojechałam po Dęba a że nie było to przecież coś musiałam kupić no nie wypada tak wejść i wyjść bez niczego
Dziewczyny wklejam ów "stopień", czy prędzej "wał" przeciwpowodziowy.
Jeśli chodzi o rurę do kominka, to ten kawałek rynny może być obiekty na równo z rowem. To tylko maskowania. W niej jest korytko żeliwne na równi z gruntem.
Zasypać go niczym nie można, ale można skrócić te maskownice, a korytko będzie wprawdzie wystawać ale na równo z gruntem.
Helen
paliki drewniane -stare dziady-kupione chyba w C...o ze 3 lata temu a doniczki też oddzielnie kupione
zabrakło mi i palików i doniczek …
..chciałabym jeszcze ze 2 pergole dodać do warzywnika -na razie urabiam ema ,czy mi je zrobi
coś ładniejszego -czyli moje stipy
i moja wilka na ulubionym stanowisku obserwacyjnym
HAniu tys moim warzywnym Guru.
Zerknij na moje selery. Nie umiem opisać, mam nadzieję, że widać. Mrówki? Czym to przepędzić? W ogóle mam w skrzyniach jedno, wielkie mrowisko. Pietruszka wzeszła i została wciągnięta...
Na chwasty nie patrz. Te rosną dobrze i nic ich nie żre... Ale już ich nie ma
Piwonie podziwiam, moje niby mają pączki, ale nie wszystkie. Mam bordową , która już kilka lat nie kwitnie. Wnerwiła mnie bardzo i obcięłam jej wszystkie liście, żeby doświetlić inne rośliny. W sierpniu przesadzę do warzywnika, no bo przecież nie wyrzucę. Coś przegapiłam - o jakim odcinku jest mowa?
Ewa magia fotek
czasem uda mi się jakąś ładną fotkę zrobić
ja klony kupuję dużo mniejsze -większość to taka do metra była ,więc temu tańsze
najdroższy był Shirazz -bo kosztował 150 zeta ….
Buziaki
ps.fotki po zmroku robiła moja córa uczyła się obsługi aparatu