Kaniu, to nie jest Westerland. Akurat ją mam i mam porównanie. Coraz bardziej wydaje mi się, że to wielkokwiatowa Pullman Orient Ekspress. To chyba był błąd, że prowadzę ją jako pnącą. Wyczytałam, że POE lubi być wysoka i te jej długie pędy uznałam jako oznakę róży pnącej. Jeśli ktoś ma tę różę to proszę o potwierdzenie. Kwiat wygląda tak.
Iza ty masz ogromne przestrzenie, a rabatki w stosunku do przestrzeni stanowią malutki fragment. U mnie jest odwrotnie. Poza tym u mnie kaczki mogą wychodzić na zewnątrz gdzie jest ulica, a dla kaczek zmieniać bramy z napędem nie będę..za drogo
I nic nie zmieni tego że drobiu nie lubię. Kotów też.. bo mordują inne stworzenia
Dziś się wkurzyłam ni opieliłam co z grubsza warzywnik, a wczoraj szkarnie. Telewizja na taki bałagan .. porażka .. ale u mnie inaczej nigdy nie będzie. Muszę to powiedzieć jasno i otwarcie.. to jest wpisane w mój ogród .
Tak było I widać jak powinno być.
Ale co tam, kolejne śmieciuchy zakwitają .. jeszcze rh nie obdarte i straszą
Wims Red posadzona po tygodniu ładnie się podniosła. Ciekawa jestem czy zakwitnie w tym roku.
Kulki do cięcia gotowe
Rozplenica Purle Magesti troszkę mi podmarzła po ostatnich przymrozkach ale się zbiera .Czy zakwitnie hm czekam
Trzcinnik Brachytrycha dzielony w zeszłym roku pięknie się zagęścił