Uprasza sie o zmiane avatarka! Bo ja orzez te fiolety cały czas mysle cie z Kasia z ZG.... Ale juz wiem, że ogród w kamieniu pod górkę z piekny i wielkimi drzewami
Genie ma kilka pąkow kwiatowych, więc będzie ci pieknie kwitła. Ale Susan... Czy ja niedowidzę! Czy bez paków kupiłaś?
Kup nawóz do magnoli Agrecol i w maju sypnij im w nogi nawozu a potem w lipcu. Teraz tylko ich nie nawóż
Ewo po kontuzji kolna tak naprawdę dopiero w tym roku się odblokowałam.... Psychicznie.....
Dla mnie było standardem spędzanie kaźdego weekendu w gorach i szu szu szu, zwłaszcza źe nasi rodzice mieszkają w Jeleniej Gorze
Ale wiosną na narty rezerwuje tylko niedzielę, bo sobota należy do ogrodu
Lubię ten przeskok z wiosny u mnie do zimy w górach
Byłam ' napisałam, brakuje mi pięter i wypełniaczy zimozielonych kulek ale ja ostatnio w ogóle nie jstem obiektywna, bukszpany i trawy przetykane kwiatami.....
E juź prognostycy zmiękli
W nastepną sobotę akcja usuwania brzóz, wykopywanie zebrinusów, wertykulacja trawnika, wielkie odkurzanie ogodu, wiec pogoda musi byc!!!!
Jeju ciemiernik za 73 zł? Toc to rozbój w biały dzień!!!!!
Mi by rolada po takiej wizycie nie wchodziła.... Ale Tatuś super, ucałuj go ode mnie Może mnie adoptuje?