Ja kupiłam obie Genie taką bardziej wypasioną, a Susan musi dość dobrze podrosnąć żeby ją było widać, ale poczekam... wsadzę ją w takie miejsce że będzie miała czas na pokazanie pięknych kwiatów No a Genie musi zdobić od zaraz ./.. w końcu nie mogę/nie chciałabym miec wszystkich tyci roślinek bo co to za ogród będzie ... najważniejsze żeby szkielet ogrodu z bardziej dorodnych roślin zrobić (no pewnie i tak nie będę mega wypasione, ale przynajmniej je będzie trochę widać ) a dodatki bylinowe szybko się rozrosną będzie z czego dzielić i uzupełniać.
i to jest dobre podejście
ja swoją magnolię też chcę kupić większą, bo chcę, żeby od razu błyszczała na rabacie tylko jeszcze nie jestem zdecydowana na odmianę, za dużo mi się podoba
miłej niedzieli
Oj chciejstw to ja mam duuużo.. znaczy się podoba mi się dużo roślinek, ale wyboru trzeba dokonać i nie ma co zawalać ogrodu zbyt wieloma gatunkami, drzewa solitery ok, kilka może być, ale dodatki to już ograniczam, do bukszpanów, cisów, hortensji , rh, róż i traw.,reszta to byliny, w większości małowymagające.
chciejstw, to ja też miałam wiele, ale jak tak teraz patrze, to nawet połowy nie będzie w moim ogrodzie! nie mam na to miejsca, a chcę, żeby to miało ręce i nogi
Genie ma kilka pąkow kwiatowych, więc będzie ci pieknie kwitła. Ale Susan... Czy ja niedowidzę! Czy bez paków kupiłaś?
Kup nawóz do magnoli Agrecol i w maju sypnij im w nogi nawozu a potem w lipcu. Teraz tylko ich nie nawóż