Jeśli chodzi o wystawę to dobór troszkę nie trafiony, bo kosodrzewina wyginie od tej strony. Bardziej choina strzyzona pasuje, możesz ją ciąć dowolnie - w sześciany, prostopadłościany.Tu raczej bodziszki, jarzmianki, orliki, hosty
Ta róża ma dość ciemny odcień żółtego, róż z nią źle wygląda. Proponuję mocny róż i jasny róż. Do tego brązowe turzyce Buchanana, astilbe chińskie w lekkim fiolecie, a z tyłu różowe Annabelle ('Invincibelle')
Rozchodniki np. Purple Emperor.
Z Graham Thomas bym zrezygnowała, u mnie wymarzła, ale to dobrze, mam miejsce na inne.
Ja na to odpowiem jak zwykle, wywalić szmatę, wziąć podkładkę pod kolana i pielić.
Jak wiek wieków chwasty rosły, rosną i będą rosnąć. I trzeba je pielić. I z tego powodu nie da się iść na skróty.
No co ja mam powiedzieć na to? Szmata jest be, szkodzi roślinom, chwasty i tak rosną.
Kory kamiennej nie lubię. Brzydka jest. Dla mnie jest brzydka. Może komuś się podoba, mnie nie.
Człowiek by się zanudził bez zmiany. Zrobiło się w tym kącie okropnie i trzeba było coś zrobić, zwłaszcza że kobieta czeka już rok. Od kwietnia 2016. Czyli od moich urodzin sobie siedziała