Ależ piękna wiosna u Ciebie.
Zaintrygowała mnie żółta magnolia, czy dobrze rozpoznałam ?
Na fotce widać jedynie żółtawe pąki a czy mogłabyś pokazać ją w pełnym rozkwicie?
Buziam.
buuuuuu... Danuś - humusem podlałam już wcześniej, podlewam je codziennie, miejsce jest słoneczne - no może nie żarówa przez cały dzień ale słońca jest dużo... czyli... buuuuu... Mogę je chlupnąć florovitem???
Aniu nie ma sie z czego smiac bo jeszcze się taki nie narodził żeby wszystko wiedział Lilie powinny juz wychodzic ,sadziłam pózniej niż Ty a juz pięknie rosną. Podlewasz je? zasil je tez najlepiej humusem w płynie a masz je w słoncu posadzone? Kiedys jak w cieniu miałam to miesiac nie wyszły, lilie lubią słonce A magnolia jest cudna ale nazwy nie znam ale Aniu to urosnie bardzo duzo drzewo, sa tez takie mniejsze a dzisiaj bardzo duzy wybor jest no i lepiej kupic taka co pozniej kwitnie niz ta moja zeby kwiaty nie marzły.
Robercie, to zdjęcie z magnolią i następne z forsycją, piękności, ze strumieniem tajemnicze, wszystkie ciekawe.
U mnie przekwitła przylaszczka, kwitną sasanki, chcą kwitnąć tulipany i magnolia. Pozdrawiam.
Ula magnolia w pąkach czeka na słoneczko a właściwie 4 magnolie. A słoneczka brak i deszcz zapowiadają , nie wiadomo czy nie zniszczy płatków.U mnie rh tak jak wszystko będą dośc późno myśle że na Dzień Matki będzie apogeum rododendronowe bo azalie nieco wcześniej. Szkoda że ten Pudełek tak daleko ode mnie , chętnie bym zajrzała.