Witam wszystki gości bardzo miło, proszę się rozsiąśc, częstować, kwiatki zrywać, trawniczek deptać

Buziam , tuliskam i pozdrawiam
Ha ha jeżdzicie sobie po mnie. Ja już mam dość jeżdżenia ... Wczoraj byłam na Ślasku.... Tylk Ciiiiiii .... Bo ja cichaczem byłam..... W tę i spoworotem...
Na razie się nigdzie samochodem nie wybieram, bo mnie teraz zawodowych wyjazdów samochodem multum czeka... Zatem taka chętna do podróżowania nie jestem

A punktów karnych ostatnio tyle nazbierałam, że zapowiedzialam w pracy, że wyłącznie będę jeździć jako pasażer........
Ja wy to robicie, że tyle wpisów jest na forum???
Chciałam przypomnieć, ze jest sezon!!!! Trzeba tyrać w ogrodzie!!! Ja codziennie do zmroku rzekomo odpoczywam.... Zaczy się sponiewieram się tak, źe padam na nos... Paznokci już nie posiadam.....
Dzisiaj było kancikowanie, dosadzanie, podelwanie florowitem i magiczna siłą.... Przymierzanie tataraków od Noemi, sadzenie przetaczników, wymiana hebe, sadzenie lili, jeszcze jakieś dwie szt host... Muszę dosadzić bukszpany do obwódek, bo mi co roku coś wypadnie....
Ja nie mam czasu na forum.... Dom zaniedbany... Pranie nie wyprasowane, drugie mokre czeka na listość..... W pracy mam zaległości ...

jakoś tego nie ogarniam.
Duźo myślałam w ogrodzie i wprowadzam
ogrodowiskowy program naprawczy aby za Wami nadążyć:
1. U siebie odmachuję, odbuziuję, tuliskuję, odpozdrawiam grupowo, nie odpowiadam indywidulenie

2. Na komplementy, pochwały odpowiadam zbiorczo i składam podziekowania w ten sam sposób

3. Do ulubionych szalonych wątków, pędzących niczym TGV zaglądam w miarę możliwości nie rzadziej niż raz na dwa dni......
4. Nie odpowiadam na zaczepki, szturchańce, czasopochłaniacze, odpowiadam wyłacznie na pytania dot. Ogrodu

Liczę, że wpowadzone działania naprawcze sposodują, że będe w miarę na bieżąco

Zmykam doczytać pytania a potem poodwiedzać Was