Przyłapana na obecności Ciekawa byłam czy u Siebie cos napiszesz Pięknie wszystko porosło, nie do wiary w jak krótkim czasie Z maleńkiej łezki zrobił się prawdziwy buszA jak tam rośnie i co na tym gruzowisku po szambie?
Tak pikować musisz ..dzięki temu będziesz miała większe i silniejsze sadzoneczki za to później jak już będziesz sadziła je do gruntu ,możesz sadzić po 3szt bliziutko siebie..tym sposobem w krótkim czasie uzyskasz sporą kępę
Sylwia w pierwszej kolejności muszę napisać ..że zachwycam się Twoim avatarkiem Przepięknie cudna fota
Na byłym gruzowisku porosło wszystko jak szalone wszak cały kompostownik tam wylądował naprawdę widać efekt co znaczy sadzić na (bogatym) podłożu . A nasadziłam ja tam wszystkiego jak głoopia , oczywiście lekko osiadło ,także myślę że już w tym roku będę musiała część roślin wysadzić ..dosypać ziemi i posadzić z powrotem ..hehe oczywiście ,że miałam posadzić tam tylko jednoroczne by uniknąć powyższej sytuacji to nic
Zaraz znajdę zdjęcie tego miejsca i pokaże co tam rośnie ( chyba nie mam foty całej tej rabaty ) idę szukać